Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

S-au pus în vânzare biletele Meet&Greet la Metalhead Meeting

Metalhead Meeting 2014 ofera fanilor posibilitatea de a se intalni cu trupele preferate, in cadrul festivalului ce va avea loc pe 7 iunie, la Arenele Romane. Astel, incepand cu data de 13 mai, de la ora 10.00, vor fi puse in vanzare biletele Meet&Greet, la pretul de 250 de lei.

Metalhead Meeting

Numarul acestora este extrem de limitat (30 de bucati), acestea oferind acces la Golden Circle (in fata scenei) si o intalnire cu trupele headliner care participa la festival. Biletele Mett&Greet pot fi cumparate exclusiv din Retaua IaBilet (online www.iabilet.ro) si din magazinele Uman din toata tara, magazinele Senia si club Rockstadt din Brasov.

Pentru cei care si-au cumparat deja bilet, indiferent de la ce punct de vanzare, organizatorii pun la dispozitie o categorie speciala de bilete Meet&Greet, urmand sa fie platita doar diferenta de pret pana la 250 de lei. Pentru detalii, cumparatorii sunt rugati sa contacteze in cel mai scurt timp agentia de ticketing a festivalului, la adresa de e-mail [email protected]

De asemenea, organizatorii au anuntat ca perioada de preturi promotionale pentru biletele Metalhead Meeting 2014, care se incheie pe 14 mai, a fost prelungita cu inca o saptamana, ca urmare a nenumaratelor cereri primite. Astfel, pana in data de 14 mai, biletele au preturile de 80 lei Acces General si 110 lei Golden Circle, urmand ca dupa aceasta data tichetele sa coste 100 de lei Acces General si 140 de lei Golden Circle, preturile ramanand nemodificate si in ziua concertului, la intrare.

Line-up-ul festivalului Metalhead Meeting 2014 este compus din Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (Romania) și Sincarnate (Romania).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre ArkonaDiamonds Are ForeverLast HopeMoonspellSepulturaSincarnate
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Mariza de la București este SOLD OUT

Biletele pentru concertul Mariza de la București au fost epuizate, evenimentul urmând a se desfășura cu casa închisă. Spectacolul va...

Închide