Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Red Hot Chili Peppers pregătește un album diferit

Vă intrebați ce fac membrii trupei Red Hot Chili Peppers? Vă spunem noi. Au început să lucreze la viitorul material discografic iar confirmarea vine de la Chad Smith, bateristul trupei.

Red Hot Chili Peppers

"Au trecut doar câteva luni de când am început să compunem. E perioada pe care o iubesc, deoarece suntem creativi și venim cu tot felul de idei. Intrăm în studio pe la ora 11 cu o idee, bucată muzicală, toți contribum cu ceva, iar 3 ore mai târziu, avem o piesă nouă, ceva ce nu era acolo mai devreme. Suntem mereu în căutări, explorăm și dorim să facem lucruri noi, prin urmare nu vă așteptați să ascultați ceva ce ați auzit pe albumul de acum 3 ani (I’m With You). Încă nu știm ce va fi la final dar albumul va fi foarte diferit. Sigur va suna Red Hot Chili Peppers dar într-un alt mod", a declarat Chad Smith.

În aceste condiții, nu putem decât să începem numărătoarea inversă până la data lansării noului album şi să sperăm că următorul turneu va ajunge și în Bucureşti. Ultimul album Red Hot Chili Peppers, "I'm with You", a fost lansat în 2011 și este primul disc al trupei cu Josh Klinghoffer, care l-a înlocuit pe chitaristul John Frusciante.

CD-ul a fost înregistrat în Los Angeles şi Malibu, alături de celebrul producător Rick Rubin, acelaşi cu care Red Hot Chili Peppers au lansat şi ultimele 5 albume, "Stadium Arcadium" (în 2006), "By The Way" (în 2002), "Californication" (în 1999), "One Hot Minute" (în 1995) şi "Blood Sugar Sex Magik" (din 1991). De pe material au fost extrase 4 single-uri, dintre care hit a ajuns "The Adventures of Rain Dance Maggie". "I'm with You" a fost nominalizat la Premiile Grammy, la categoria "Cel Mai Bun Album Rock". Turneul de promovare a ajuns și în România, în 2012, unde Red Hot Chili Peppers a concertat pe Arena Națională din București, fiind primul concert de mare anvergură care a avut loc pe stadionul proaspăt renovat. - Citește recenzia și vezi poze de la concert.

Red Hot Chili Peppers - "The Adventures of Rain Dance Maggie"

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kyla La Grange - "Wrecking Ball" (cover Miley Cyrus) - AUDIO

Chiar dacă Miley Cyrus nu a mai lansat niciun hit de la "Wrecking Ball" încoace, piesa este promovată încă intens...

Închide