Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Puya & Inna "Strigă!" împreună - AUDIO

Puya a colaborat cu INNA pentru "Strigă!", o piesă ce transmite o poveste socială emoționantă din România anului 2014. Melodia lansată pe 1 mai poate fi ascultată pe InfoMusic.ro.
Artwork-ul single-ului Strigă! (Puya & INNA)

Artwork-ul single-ului Strigă! (Puya & INNA)

Puya continuă seria colaborărilor inedite, după IRIS, Antonia, Bendeac, Delia, Alex Velea sau Kamelia. Hip-hop-ul său ajunge în compania Innei, odată cu colaborarea "Strigă!". Piesa a fost compusă de producătorul David Deejay în studioul său Dav7Music. Puya și INNA intenționează să filmeze un videoclip pentru melodia "Strigă!".

"E prima mea piesă cu un artist internațional și sunt de două ori mai mândru că acel artist e din România", a declarat Puya cu prilejul lansării de pe 1 mai.

Dacă în 1999, Puya vorbea despre "Probleme de Familie", 15 ani mai târziu, acestea par să nu se mai termine... "Strigă!" este reacția de astăzi a rapperului, care prezintă alături de INNA o poveste socială emoționantă, ce reflectă realitatea anului 2014.

Melodia "Strigă!" a fost lansată de casele de discuri MusicExpertCompany și Global Records.

Puya & Inna - "Strigă!"

Citește mai multe despre InnaPuya
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Imnul Mamaia 2014: Delia feat. Speak - "A lu' Mamaia"

"A lu' Mamaia" este imnul stațiunii Mamaia în 2014. Urmărește videoclipul lansat de Delia și Speak. Piesa a fost produsă...

Închide