Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Program și reguli de acces pentru Înregistrat în România 2

Înregistrat în România 2, manifestul de susținere și promovare a muzicii românești de calitate și implicit a artiștilor români, va avea loc mâine, 30 mai, la Arenele Romane din Capitală. Află programul și regulile de acces comunicate de organizatori.

Publicat

pe

Înregistrat în România 2

Alternosfera, Omul Cu Șobolani, Luna Amară și Niște Băieți au pregătit pentru acest eveniment multe surprize și momente unice, care sperăm să îi bucure pe fanii care și-au anunțat prezența la eveniment. De la primele piese ale trupelor, cele mai cunoscute hituri, piese noi sau piese mai puțin cântate în concerte.

Program Înregistrat în România 2:

  • 18.00 - 19.00 warm-up DJ Hefe
  • 19.00 - 19.45 €€Niște Băieți
  • 20.00 - 21.20 €€Luna Amară
  • 21.30 - 22.50 €€Omul Cu Șobolani
  • 23.00 - 01.00 Alternosfera

Reguli de acces la Înregistrat în România 2:

Amintim participanților la eveniment că accesul la concert se va face pe baza unui bilet valid. Biletul asigură accesul unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se face accesul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Copii cu vasta sub 10 ani vor avea acces gratuit la eveniment, cu condiția ca adultul care îi însoțește să aibă asupra lui un bilet valid.

Ultimele bilete la evenimentul Înregistrat în România 2 mai pot fi achiziționate de pe myticket.ro, iabilet.ro, precum și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, casa de bilete a Săƒlii Palatului, rețeaua de magazine UMAN, agențiile de voiaj Perfect Tour.

În incinta Arenelor Romane este interzis accesul cu umbrele, mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, cuțite, arme, artificii, scaune, lanțuri, animale de companie.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 30 mai 2014

Înregistrat în România #2

Loc
Arenele Romane

Trending