Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Program și reguli de acces pentru concertul Peter Gabriel – HARTĂ

Peter Gabriel va concerta pe 8 mai 2014 în Pavilionul Central de la Romexpo. Organizatorul evenimentului, Emagic, a anunțat programul și regulile de acces.
Peter Gabriel

Peter Gabriel

Accesul în zona de eveniment va fi posibil începând cu ora 18:00, la ora 20:00 fiind programat să înceapă concertul din deschidere susținut de cele 2 tinere suedeze Jennie Abrahamson și Linnea Olsson. Peter Gabriel va urca pe scenă puțin după ora 20:30, pregătind un program impresionat, de peste 2 ore. Spectatorii vor avea ocazia să asculte live hit-urile "Sledgehammer", "Big Time", "In Your Eyes" sau "Don’t Give Up", alături de piesele incluse pe albumul "SO".

Pentru acces-ul catre Pavilionul Central, publicul poate folosi atât poarta A, cu intrare din Piața Presei Libere (acces pentru pietoni) cât și poarta B, cu intrare din Bulevardul Expoziției, aceasta din urmă fiind destinată accesului cu mașina. Parcarea B va fi disponibilă contra cost (preț unic 15 lei/mașină) și va fi operată de către reprezentanții complexului Romexpo.

Organizatorul recomandă spectatorilor să vină din timp, pentru a evita eventualele aglomerări la intarea în pavilion. De asemenea, nu este incurajata prezența copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic. Dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, aceștia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

În zona de concert nu este permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.

Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate fie în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până în ora 23:30, fie până pe 31 mai, prin trimiterea unui email la adresa [email protected]

Ultimele bilete pentru concertul Peter Gabriel mai pot fi achiziționate la prețuri cuprinse între 165 și 495 de lei, de pe myticket.ro, iabilet.ro, precum și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și de la casa de bilete a Sălii Palatului, mai multe sectoare fiind declarate sold-out. În seara evenimentului, în funcție de disponibilități, acestea vor putea fi cumpărate de la casa de bilete amenajată la poarta A. (Piața Presei Libere).

Harta sălii la concertul Peter Gabriel.

Harta acces concert Peter Gabriel - Romexpo, Bucuresti.

Harta acces concert Peter Gabriel - Romexpo, Bucuresti.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Peter Gabriel
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alina Eremia (LaLa Band) ne arată "Cum se face" - VIDEOCLIP

Alina Eremia din LaLa Band a lansat videoclipul noului single "Cum se face". Pentru clip, tânăra artistă a colaborat cu...

Închide