Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Program și reguli de acces pentru concertul Kyla La Grange

Artista britanică Kyla La Grange va susține pe 15 mai 2014 un concert în premieră în România, în clubul The Silver Church din București. Fanii artistei vor avea ocazia de a urmări live piesele de pe albumul ”Cut Your Teeth”, ce va fi lansat la începutul acestei veri.

Kyla La Grange

Recunoscută pentru prestațiile sale live impresionante, Kyla La Grange va fi acompaniată pe scenă de 4 muzicieni ce vor interpreta piese de pe albumul de debut, "Ashes", dar și de pe urmatorul material discografic, "Cut Your Teeth", ce va fi lansat la începutul lunii iunie.

Accesul publicului în club se va face începând cu ora 20:00, iar show-ul va începe la ora 21:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale sau cu aparate de înregistrare video sau audio. Se recomandă spectatorilor să sosească cât mai devreme în intervalul menționat, pentru a evita aglomerarea zonei de acces în club.

Biletele la concertul Kyla La Grange au prețul unic de 65 lei și se pot achiziționa din rețeaua Eventim. Un lot limitat de bilete va fi disponibil și în seara evenimentului la intrarea în club.

Kyla La Grange este una din artistele cu ascensiune rapidă în industria muzicală britanică. Într-un timp relativ scurt de la terminarea studiilor și mutarea în Londra, artista de 28 de ani născută în Watford își lansează în 2011 primul single din carieră, ”Been Better”, acesta fiind urmat în 2012 de albumul de debut, ”Ashes”. Solistă și compozitoare, absolventă de filozofie la Cambridge University și totodată fotomodel de succes, artista abordează în 2014 un sound proaspăt, mai îndrăzneț și mai strălucitor. Cel mai recent single al său, ”Cut Your Teeth”, împreună cu cel de-al doilea album omonim, marchează trecerea de la influențe goth-pop, folk și pop melodramatic către un stil mai electronic, subtil și emoțional. Pentru producția celui de-al doilea album, Kyla a ales să colaboreze cu producătorul și DJ-ul britanic James Jacob (”Jakwob”), cunoscut mai ales pentru remixurile sale ale unor piese interpretate de Katie Melua, Lily Allen sau Lana Del Rey, printre mulți alții.

Kyla La Grange - "Cut Your Teeth"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GINpKSkZawk&w=600]

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Kyla La Grange
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Albumul "Melancolic" al trupei byron este disponibil online

Noul album al trupei byron, "Melancolic", este disponibil online în format fizic (CD audio) pe eMag.ro și în format digital...

Închide