Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Program și reguli acces pentru concertul Mariza de la Sala Palatului

Mariza, diva internațională a muzicii fado, va concerta la Sala Palatului pe 15 mai, evenimentul fiind organizat de Amphitrion. Vezi programul și regulile de acces la concert.

Mariza (foto: Isabel Pinto)

Biletele pentru concertul Mariza de la București au fost epuizate, evenimentul urmând a se desfășura cu casa închisă. Cu prilejul acestui eveniment, Ambasada Portugaliei la București are plăcerea de a prezenta „Istoria Muzicii Fado”, o expoziție compusă din douăzeci de afișe cu text și imagini care povestesc călătoria de-a lungul timpului a acestei expresii artistice specifice culturii portugheze. Expoziția este prezentată în trei limbi: portugheză, franceză și engleză, ca urmare a parteneriatului dintre Camões, IP., Muzeul de Fado din Lisabona și EGEAC, compania responsabilă pentru programe culturale din Lisabona.

Program și reguli acces pentru concertul Mariza:

Accesul publicului în club se va face începând cu ora 20:00, iar show-ul va începe la ora 21:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale sau cu aparate de înregistrare video sau audio. Se recomandă spectatorilor să sosească cât mai devreme în intervalul menționat, pentru a evita aglomerarea zonei de acces în club.

Mariza a lansat pe 14 aprilie un material "Best Of", albumul ce reunește cele mai cunoscute piese interpretate de Mariza, de la debutul artistei până în prezent dar și compoziții noi și reeditări muzicale în premieră.

Cu un repertoriu bine înrădăcinat în istoria clasică a muzicii fado, Mariza a început să cânte încă de la o vârstă foarte fragedă într-o varietate de stiluri muzicale, îmbinând poezia muzicii folk portugheze, cadențele arabice cu ritmurile africane și braziliene. Prin sunetele magistrale specifice acestui stil de muzică, Mariza a reușit să transforme poveștile culturii tradiționale portugheze în adevărate legende muzicale ce au consacrat-o, devenind una dintre cele mai apreciate prezențe artistice contemporane pe scena internațională de World Music.

Mariza - "E Ou Nao E"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Mariza
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
OneRepublic - "Love Runs Out" - LYRIC VIDEO

OneRepublic a lansat un lyric video pentru noul single "Love Runs Out". Conform solistului Ryan Tedder, piesa a fost compusă...

Închide