Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Playlistul lui Ricky Wilson (Kaiser Chiefs): de la Pharrell la Pink Floyd - VIDEO

Ricky Wilson de la Kaiser Chiefs a împărtășit fanilor playlistul cu piesele sale preferate, fiecare melodie având pentru el o semnficație aparte. Vocalistul se declară un fan al hitului lui Pharrell, "Happy", apreciind totodată magia Pink Floyd. De la piesa preferată de nuntă, până la melodia care îi stârnește melancolia, toate acestea se regăsesc în playlistul din articol.

Publicat

pe

Ricky Wilson (Kaiser Chiefs)

Ricky Wilson de la Kaiser Chiefs a devenit peste noapte vedetă de televiziune. Acceptând propunerea primită din partea BBC, vocalistul trupei indie a ajuns în juriul emisiunii The Voice UK. Chiar dacă echipa sa nu a câștigat, promovarea a prins bine formației, ultimul disc, "Education, Education, Education & War", clasându-se pe primul loc în topul albumelor din UK.

Noul material discografic a apărut într-un moment de răscurce pentru trupă. Toboșarul Nick Hodgson, unul dintre membrii fondatori ai Kaiser Chiefs, a părăsit grupul în urmă cu aproximativ un an, lăsându-și colegii întrebându-se dacă formația va mai avea un viitor.

Din fericire, norocul și inspirația au fost de partea Kaiser Chiefs. Trupa care în 2007 lansa hitul "Ruby" a revenit și este mai puternică ca niciodată.

La cârma formației este Ricky Wilson, care prin noul său look și disponibilitatea de a face tot ce-i stă în putință pentru a promova trupa (inclusiv show-uri TV), a suflat aer în pânzele unei corăbii ce părea să se scufunde.

Carismaticul vocalist a făcut o selecție interesantă de piese, la cererea ShortList.com. Aflăm astfel că singura piesă pe care poate dansa la nunți este "Build me up Buttercup", soundtrack-ul care l-a determinat să urmeze o carieră în muzică este "Johnny B Goode" din "Back to the Future", iar imnul de club preferat este "All the Lovers"- Kylie Minogue.

Playlistul lui Ricky Wilson:

Soundtrack-ul preferat: Johnny B. Goode - Back to the Future

Piesa melancolică preferată: American Pie - Don McLean

Piesa preferată din copilărie: Johnny Cash - A Boy Name Sue (1969)

Imnul de club preferat: Kylie Minogue - All The Lovers

Piesa obscură preferată: John Cale - Paris 1919

Piesa de nuntă preferată: The Foundations - Build me up

Piesa cu versurile preferate: Pink Floyd - Wish You Were Here

Adicție recentă: Pharrell Williams - Happy

Piesa preferată Kaiser Chiefs: Roses

Trending