Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Pink FLoyd relansează albumul "The Division Bell" - VIDEOCLIP

In martie 1994, Pink FLoyd lansa ultimul album din cariera, intitulat "The Division Bell". Pentru a sarbatorii 20 de ani de la aparitie, trupa va relansa discul intr-o editie remasterizata, cu aceasta ocazie fiind dat publicitatii si videoclipul piesei "Marooned".

Pink FLoyd - The Division Bell.

Box setul aniversar, ce va fi lansat pe 30 iunie, contine 6 discuri: 2 sunt cu albumul remasterizat iar celelalte 4 au formate speciale, fanii putand asculta piesele single in diverse variante. Pe langa cele 6 viniluri, pachetul mau contine si un booklet, 5 afişe de colecţie, un disc Blu-ray şi, pentru prima dată, un mixaj al albumului "The Division Bell" realizat în sistemul audio 5.1 de inginerul de sunet Andy Jackson.

"Division Bell" este cel de-al 14-lea album Pink Floyd si al doilea fara Roger Waters. Materialul a fost compus de Gilmour si Wright iar versurile poarta semnatura sotiei lui Gilmour, Polly Samson. Discul este produs de Bob Ezrin, vechi colaborator al trupei, dar care a colaborat si cu Lou Reed, Alice Cooper, Kiss, Peter Gabriel, Deftones, deep Purple, etc. "Division Bell" s-a vândut în mai multe milioane de copii şi a inclus piesa "Marooned", recompensată cu premiul Grammy.

Pink Floyd - "Marooned"

Tracklist "The Division Bell: 20th Anniversary Edition":

 1. Cluster One
 2. What Do You Want From Me
 3. Poles Apart
 4. Marooned
 5. A Great Day For Freedom
 6. Wearing The Inside Out
 7. Take It Back
 8. Coming Back To Life
 9. Keep Talking
 10. Lost For Words
 11. High Hopes

Citește mai multe despre Pink Floyd
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicki Minaj este vulnerabilă - "Pills N Potions" - AUDIO

Nicki Minaj poate fi și excentrică și vulnerabilă. La fel cum Lady Gaga surprinde atunci când lansează o piesă "cuminte",...

Închide