Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Pink FLoyd relansează albumul "The Division Bell" - VIDEOCLIP

In martie 1994, Pink FLoyd lansa ultimul album din cariera, intitulat "The Division Bell". Pentru a sarbatorii 20 de ani de la aparitie, trupa va relansa discul intr-o editie remasterizata, cu aceasta ocazie fiind dat publicitatii si videoclipul piesei "Marooned".

Publicat

pe

Pink FLoyd - The Division Bell.

Box setul aniversar, ce va fi lansat pe 30 iunie, contine 6 discuri: 2 sunt cu albumul remasterizat iar celelalte 4 au formate speciale, fanii putand asculta piesele single in diverse variante. Pe langa cele 6 viniluri, pachetul mau contine si un booklet, 5 afişe de colecţie, un disc Blu-ray şi, pentru prima dată, un mixaj al albumului "The Division Bell" realizat în sistemul audio 5.1 de inginerul de sunet Andy Jackson.

"Division Bell" este cel de-al 14-lea album Pink Floyd si al doilea fara Roger Waters. Materialul a fost compus de Gilmour si Wright iar versurile poarta semnatura sotiei lui Gilmour, Polly Samson. Discul este produs de Bob Ezrin, vechi colaborator al trupei, dar care a colaborat si cu Lou Reed, Alice Cooper, Kiss, Peter Gabriel, Deftones, deep Purple, etc. "Division Bell" s-a vândut în mai multe milioane de copii şi a inclus piesa "Marooned", recompensată cu premiul Grammy.

Pink Floyd - "Marooned"

Tracklist "The Division Bell: 20th Anniversary Edition":

  1. Cluster One
  2. What Do You Want From Me
  3. Poles Apart
  4. Marooned
  5. A Great Day For Freedom
  6. Wearing The Inside Out
  7. Take It Back
  8. Coming Back To Life
  9. Keep Talking
  10. Lost For Words
  11. High Hopes

Trending