Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Pharrell Williams - "Happy", videoclip nou pentru fanii japonezi

Pharrell Williams a revenit cu un nou videoclip, încercând să revitalizeze energia hitului "Happy". Artistul a realizat un clip special pentru fanii din Japonia, pentru realizarea lui lucrând cu Nigo, unul dintre vechii săi prieteni și colaboratori.
Pharrell Williams -

Pharrell Williams - "Happy" (videoclip - versiune japoneză)

Un hit de proporții precum "Happy" nu îi putea lăsa deoparte pe fanii din Japonia. Așa încât, Pharrell Williams a hotărât să realizeze un nou videoclip, special pentru ei. Cu aceeași energie cu care piesa a captat interesul la nivel internațional, noul clip emană bună dispoziție, având o doză sănătoasă de umor.

Hitul "Happy" i-a adus lui Pharrell Williams mai mult decât artistul ar fi sperat vreodată. Într-un interviu acordat recent lui Oprah Winfrey, acesta a povestit care a fost de fapt parcursul acestei melodii atât de îndrăgite de public.

"La început niciun post de radio nu a vrut să difuzeze piesa (lansată în iunie). În noiembrie am lansat videoclipul și deodată, boom. Și vreau să spun că a fost literalmente o explozie. Iar noi ne întrebam << ce se întâmplă ?>>. Oameni de peste tot postau clipuri cu ei, nici măcar nu mai era piesa mea."

În cadrul emisiunii lui Oprah, Pharrell a avut ocazia de a urmări un clip realizat de fani. Copleșit de emoții, artistul a izbucnit în lacrimi, justificându-și apoi reacția.

"Sentimentul este unul copleșitor pentru că fac ceea ce îmi place și apreciez faptul că oamenii au crezut în mine în toți acești ani și că am putut ajunge să simt ceea ce simt acum", a explicat Pharrell Williams.

Pharrell Williams a revenit în 2013 cu o serie de colaborări de succes precum cea cu Robin Thicke la "Blurred Lines" și cu Daft Punk la "Get Lucky" și "Lose Yourself to Dance". Din 2004 și până în prezent, a câștigat nu mai puțin de 7 Premii Grammy, dintre care 2 la categoria Producătorul Anului. De-a lungul timpului a realizat hituri pentru unii dintre cei mai în vogă artiști din lume - de la Jay-Z, Nelly, Gwen Stefani, Snoop Dogg până la Britney Spears și Justin Timberlake.

Pharrell Williams - "Happy" (videoclip versiune japoneză)

Citește mai multe despre Pharrell Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sketch și Space Needle susțin un concert caritabil în Club Yellow

Hyperflash.ro organizează pe 31 mai 2014 un concert caritabil în beneficiul Centrului Generaţii patronat de Fundaţia Principesa Margareta a României....

Închide