Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Paul McCartney ni-l prezintă pe Newman, robotul - "Aprreciate" - VIDEOCLIP

Paul McCartney ne învață să apreciem valorile trecutului. Plasând acțiunea noului videoclip "Aprreciate" într-un context SF, în care oamenii sunt piese de muzeu iar lumea este populată de roboți, fostul membru Beatles socializează cu Newman, robotul.

Paul McCartney - "Aprreciate" (secvență videoclip)

Paul McCartney a fost mereu cu un pas înaintea industriei muzicale, având flerul de a intui în ce direcție se mișcă lucrurile. S-a întâmplat în perioada The Beatles și se întâmplă și acum. Noul single "Aprreciate" ne oferă ocazia de a cunoaște un altfel de Paul McCartney, sound-ul piesei fiind în deplină armonie cu tematica aleasă pentru videoclip.

"M-am trezit într-o dimineață având în minte o imagine cu mine alături de un robot imens. Am crezut că aș putea folosi asta pentru coperta albumului meu, "New", însă în cele din urmă ideea a fost implementată în noul meu videoclip, "Aprreciate". Împreună cu oamenii care au dezvoltat conceptul păpușilor folosite în hitul War Horse, am creat robotul din clip, pe care l-am numit Newman", a declarat Paul McCartney.

Robotul de ultimă generație Newman a fost creat de Mervyn Millar și Ed Dimbleby pentru Significant Object Ltd. În jurul său gravitează noul videoclip Paul McCartney, ce poartă privitorul într-un univers SF. Oamenii sunt exponate ale unui muzeu futurist, robotul Newman făcând parte din noua generație de ființe ce populează planeta. Paul McCartney este cel care îi prezintă lui Newman specia umană, învățându-l să aprecieze ceea ce a fost dat uitării în contextul evoluției tehnologice. Metafora ar putea fi extrapolată, fiind valabilă în diverse domenii: muzică, arhitectură, cinematografie, pictură, etc.

Videoclipul "Aprreciate" a fost filmat în Londra, având premiera în Japonia, acolo unde Paul McCartney va concerta alături de robotul Newman. Clipul a fost regizat de Andre Chocron iar piesa este extrasă de pe albumul "New", apărut pe piață în octombrie 2013.

Paul McCartney - "Appreciate" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Paul McCartney
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Lara Fabian

Lara Fabian va reveni în România pe 20 octombrie 2014. Artista belgiană va susține un concert la Sala Palatului, promovându-și...

Închide