Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Paraziții au lansat "Bot în bot cu o lepră mică" - VIDEOCLIP EXPLICIT

Cheloo, Ombladon și Freakadadisk au revenit cu un videoclip nou. "Bot în bot cu o lepră mică", regizat de Vladimir Chetroiu, ne prezintă fete frumoase, shaorma, bere, superman şi fum. Datorită versurilor, piesa are toate şansele să fie cenzurată de CNA.

Publicat

pe

Parazitii

"Bot în bot cu o lepră mică" vine la o distanță de aproape un an de la single-ul precedent, "Ce n-avem acasă" si este produsă in studioul propriu, 20cmrecords.

Istoria Paraziții începe în 1994, odată cu lansarea primului single al trupei, “În Jur“. Un an mai târziu apare albumul de debut, “Poezii Pentru Pereţi“, al doilea material discografic de muzică rap din România, după RACLA şi înainte de BUG MAFIA. Succesul vânzărilor atrage atenţia casei de discuri “Digital Records” și apare un nou album Paraziții, “Nimic Normal “.

Suta“, lansat în 1997, devine albumul rap al anului, vânzările depăşind aşteptările. Urmează o serie de concerte prin ţară şi apariţii pe diferite compilaţii.

În urma unor emisiuni dedicate scenei hip-hop din România, realizate de managerul trupei la radio FM4 AUSTRIA, Paraziţii atrag atenţia casei de film “Lotus Film” din Viena, care devine interesată de o colaborare în vederea realizării coloanei sonore a filmului NORDRAND. Lucru realizat, astfel că Paraziţii devin prima trupă de rap din România ce apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi de autor plătite, alături de nume celebre precum Ace Of Base, Neneh Cherry, Kelly Family sau Leila K ( martie 1999).

Pe 14 iulie 1999 apare albumul “Nici o Problemă”, la A&A RECORDS· Acesta este considerat cel mai reprezentativ album de până atunci, cel al consacrării definitive şi primul editat pe CD.

În decembrie 2005 apare albumul “Confort 3″, album ce aduce trupei Paraziţii atât succes, cât şi un nou conflict cu membrii CNA-ului. Clipul piesei “Praf”, single-ul ales pentru filmarea videoclipului, stârneşte reacţia CNA-ului care ajunge la concluzia că acest videoclip instigă la consumul de droguri.

În 2009 este lansat albumul “Slalom printre cretini (remix)”, album promovat împreună cu ziarul “Gazeta sporturilor”. Ultimul album Paraziții a apărut în 2010 - “Tot ce e bun tre să dispară”.

Versuri explicite: Paraziții - "Bot în bot cu o lepră mică"

Comentează

Trending