Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

OneRepublic - "Love Runs Out" - LYRIC VIDEO

OneRepublic a lansat un lyric video pentru noul single "Love Runs Out". Conform solistului Ryan Tedder, piesa a fost compusă pentru albumul "Native", însă în cele din urmă nu a mai fost inclusă pe acest material pentru că nu avea refren.

Publicat

pe

OneRepublic
OneRepublic

OneRepublic continuă promovarea noului single "Love Runs Out" printr-un lyric video. Formația a filmat la începtul lunii mai și un videoclip, ce va fi dezvăluit în curând. Regizorul clipului este Sophie Muller, ce a colaborat anterior cu artiști precum Sophie Ellis-Bextor, No Doubt, Sade, Shakira, Garbage, The Killers, Blur, Annie Lennox și Eurythmics.

Într-un interviu acordat recent, vocalistul OneRepublic mărturisea că lansarea single-ului "Love Runs Out" a fost înârziată de faptul că piesa nu avea refren.

"Avem un nou single care nici măcar nu e inclus pe noul album. (...) Povestea, pe scurt, a acestei piese este următoarea: când lucram la albumul "Native" am vrut inițial ca primul nostru single să fie acesta, "Love Runs Out". Doar că nu am putut termina refrenul. Și nu poți avea o piesă fără refren", a povestit Ryan Tedder pentru Capital FM.

Formația care în 2006 spărgea recordurile de difuzări pe radio cu single-ul de debut "Apologize", a revenit în martie anul acesta cu un nou material discografic. Inițial, discul "Native" trebuia să apară în noiembrie 2012, dar lansarea a fost ulterior amânată. Promovarea discului a început în august 2012 cu single-ul "Feel Again", care a urcat până pe poziția 36 în top Billboard Hot 100 și până pe locul 59 în clasamentul Canadian Hot 100. În același timp, piesa a avut și un rol caritabil, o parte din câștigurile realizare din vânzările single-ului fiind donate campaniei Save the Children's Every Beat Matters.

"If I Loose Myself", cel de-al doilea single de pe album, a fost lansat în ianuarie 2013. Melodia a fost inclusă pe coloana sonoră a noului sezon din "One Life To Live", un serial american "mai bătrân" chiar decât celebrul "Tânăr și neliniștit".

În prima săptămână de la lansare, albumul "Native" s-a vândut în 60.000 de unități, debutând pe locul 4 în topul Billboard 200. Conform clasamentelor de profil, cea mai populară piesă de pe noul disc este "Counting Stars".

OneRepublic - "Love Runs Out" - LYRIC VIDEO

Trending