Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Nicki Minaj este vulnerabilă - "Pills N Potions" - AUDIO

Nicki Minaj poate fi și excentrică și vulnerabilă. La fel cum Lady Gaga surprinde atunci când lansează o piesă "cuminte", și Nicki Minaj tinde să aibă același efect asupra ascultătorilor. Noul single al artistei, "Pills N Potions", este o baladă, ceva rar întâlnit în repertoriul artistei.

Nicki Minaj

Costumată în iepurașul Playboy pe coperta noului single "Pills N Potions", Nicki Minaj vorbește despre "nerăbdare", "trădare" și "iubire". Piesa va fi inclusă pe următorul album al artistei, fiind un indiciu cu privire la noul ei sound.

"Pills N Potions" îi permite lui Nicki Minaj să-și dezvăluie latura vulnerabilă, ceva neobișnuit pentru artista recunoscută pentru piesele sale gândite în general pentru ringul de dans. Pentru această baladă, Minaj a colaborat cu Dr Luke, producător asociat cu nume sonore din industria pop: Katy Perry, Britney Spears, Miley Cyrus.

"Pills N Potions" va fi inclus pe cel de-al treilea album Nicki Minaj, ce se va numi "The Pink Print". Discul va apărea pe piață la sfârșitul anului 2014.

Nicki Minaj - "Pills N Potions" - AUDIO

Nicki Minaj s-a remarcat în industria muzicală prin capacitatea sa de a clădi un imperiu, după modelul rapperilor Diddy și Jay-Z, ce se mențin pe primele locuri. Onika Tanya Maraj (numele real al lui Nicki Minaj) provine dintr-o familie săracă și dezbinată, cu un tată dependent de alcool și droguri. Copilăria și adolescența au determinat-o pe Onika Tanya Maraj să aibă o ambiție de nezdruncinat. Astfel, s-a născut personajul Nicki Minaj, o prezență plină de forță, lipsită de inhibiții, care a șocat prin costumații și apariții live. Artista a transformat numele Nicki Minaj într-un adevărat brand, iar de aici a început construcția unui imperiu.

Nicki Minaj este una dintre cele mai căutate femei rapper ,atât de către alți artiști pentru colaborări, cât și de către marile companii. În 2013, artista și-a asociat imaginea cu Mac, OPI și Pepsi. De asemenea, a lansat o gamă de parfumuri, a fost jurat la American Idol, a lansat o colecție de haine și a fost imaginea unei mărci de vin împreună cu Myx Fusion Moscato.

Citește mai multe despre Nicki Minaj
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Head and the Heart, acolo unde pulsează muzica - VIDEO

Deși ar putea părea un nume banal, la îndemâna oricui, The Head and The Heart este un titlu reprezentativ pentru...

Închide