Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Nicki Minaj este vulnerabilă - "Pills N Potions" - AUDIO

Nicki Minaj poate fi și excentrică și vulnerabilă. La fel cum Lady Gaga surprinde atunci când lansează o piesă "cuminte", și Nicki Minaj tinde să aibă același efect asupra ascultătorilor. Noul single al artistei, "Pills N Potions", este o baladă, ceva rar întâlnit în repertoriul artistei.

Publicat

pe

Nicki Minaj

Costumată în iepurașul Playboy pe coperta noului single "Pills N Potions", Nicki Minaj vorbește despre "nerăbdare", "trădare" și "iubire". Piesa va fi inclusă pe următorul album al artistei, fiind un indiciu cu privire la noul ei sound.

"Pills N Potions" îi permite lui Nicki Minaj să-și dezvăluie latura vulnerabilă, ceva neobișnuit pentru artista recunoscută pentru piesele sale gândite în general pentru ringul de dans. Pentru această baladă, Minaj a colaborat cu Dr Luke, producător asociat cu nume sonore din industria pop: Katy Perry, Britney Spears, Miley Cyrus.

"Pills N Potions" va fi inclus pe cel de-al treilea album Nicki Minaj, ce se va numi "The Pink Print". Discul va apărea pe piață la sfârșitul anului 2014.

Nicki Minaj - "Pills N Potions" - AUDIO

Nicki Minaj s-a remarcat în industria muzicală prin capacitatea sa de a clădi un imperiu, după modelul rapperilor Diddy și Jay-Z, ce se mențin pe primele locuri. Onika Tanya Maraj (numele real al lui Nicki Minaj) provine dintr-o familie săracă și dezbinată, cu un tată dependent de alcool și droguri. Copilăria și adolescența au determinat-o pe Onika Tanya Maraj să aibă o ambiție de nezdruncinat. Astfel, s-a născut personajul Nicki Minaj, o prezență plină de forță, lipsită de inhibiții, care a șocat prin costumații și apariții live. Artista a transformat numele Nicki Minaj într-un adevărat brand, iar de aici a început construcția unui imperiu.

Nicki Minaj este una dintre cele mai căutate femei rapper ,atât de către alți artiști pentru colaborări, cât și de către marile companii. În 2013, artista și-a asociat imaginea cu Mac, OPI și Pepsi. De asemenea, a lansat o gamă de parfumuri, a fost jurat la American Idol, a lansat o colecție de haine și a fost imaginea unei mărci de vin împreună cu Myx Fusion Moscato.

PUBLICITATE
Comentează

Trending