Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Nadir - "Culoarea ta" feat. CRBL - VIDEOCLIP

Nadir are o întâlnire cu o domnișoară senzuală și lipsită de inhibiții în primul său videoclip - "Culoarea ta". Piesa este lansată în colaborare cu CRBL.

Nadir - ”Culoarea ta” feat. CRBL (secvență videoclip)

"Ce rebele-s fetele rele, iar primul meu videoclip abunda de frumusețe. Cu toate că a fost frig, ne-am simțit bine la filmări și se simte vibe-ul pozitiv și în video. Mă bucur că CRBL a acceptat să facă partea de rap. Este al doilea single compus de către Randi pentru mine și sper că vom continua colaborarea. Videoclipul este interzis cardiacilor, dar piesa sper să fie pe buzele tuturor ", spune Nadir.

Dacă în urmă cu câteva luni, Nadir ne vorbea despre frumoasa "Leyla", acum acesta lansează primul său videoclip pentru single-ul "Culoarea ta", ce aduce și colaborarea cu CRBL, cel care vine cu beaturile urbane și compune rime bine legate.

"Da' ce-avem noi aicea?! Plin de căprioare în videoclipul recent filmat și am scris câteva versuri pentru fiecare căprioară. Am acceptat cu plăcere invitația de a face un featuring cu Nadir și sunt sigur că veți fi încântați de el", spune CRBL.

Piesa este compusă de Randi și CRBL și este al treilea single cu versuri în limba română lansat de Nadir. Videoclipul este produs de Black Film, în regia lui Taz Dongo și prezinta o poveste plină de pasiune între artist și o tânără sexy.

Concurent X Factor al celui de-al doilea sezon, Nadir a pășit în muzica românească cu single-ul "Interzis", urmat de "Leyla" și feat-ul cu J. Yolo pentru piesa "Mână-n mână".

CRBL a lansat recent o altă colaborare, cu Adda și raku, pentru piesa "Ușor ușor", ce aduce și o schimbare de look pentru artist. Recent, CRBL a lansat primul său album solo, "Ce-avem noi aici?!", material ce conține 14 piese.

Nadir - "Culoarea ta" feat. CRBL - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Nadir
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adam Levine și Usher, duetul serii în finala The Voice - VIDEO

Adam Levine și Usher au oferit fanilor show-ului The Voice cel mai fierbinte moment din finala emisiunii. Cu un cover...

Închide