Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Ascultă două piese noi Michael Jackson – "Loving You" și "Blue Gangsta"

"Loving You" și "Blue Gangsta" sunt noile piese Michael Jackson extrase de pe albumul postum "Xscape". Discul produs de Columbia Records va fi lansat la sfârșitul lunii mai.
Michael Jackson

Michael Jackson

Fanii Michael Jackson își pot adăuga în playlist două noi single-uri ale regelui pop. "Loving You", piesă compusă în 1987, în perioada sesiunii de înregistrări a albumului "Bad", și "Blue Gangsta", o altă melodie nelansată a legendarului artist. Ambele compoziții au fost prelucrate și remasterizate, Timbaland fiind unul dintre producătorii implicați în proces.

Recent, publicul a putut asculta un alte două single-uri de pe albumul "Xscape" - “Love Never Felt So Good” și ”Chicago”. Melodia “Love Never Felt So Good”, primul extras de pe disc, a debutat în cadrul galei iHeartRadio Awards. Momentul i-a oferit prilejul lui Usher să urce pe scenă pentru a-i oferi un tribut unuia dintre cei mai mari artiști din industria muzicală.

Albumul postum "Xscape" include 8 opt piese originale ale lui Michael jackson, ce nu au fost lansate până acum. Melodiile au fost înregistrate în perioada 1983 - 1999, însă nu au fost incluse pe niciunul dintre albumele legendarului artist. La producția acestui material au lucrat nume mari ale industriei, precum Timbaland, Rodney Jerkins, Stargate și John McClain.

Tracklist "Xscape" - Michael Jackson:

  1. “Love Never Felt So Good”
  2. “Chicago”
  3. “Loving You”
  4. “A Place With No Name”
  5. “Slave To The Rhythm”
  6. “Do You Know Where Your Children Are”
  7. “Blue Gangsta”
  8. “Xscape”

Varianta deluxe a albumului va include atât piesele remasterizate, cât și melodiile în forma originală. "Xscape" va fi lansat pe piață pe data de 27 mai.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe data de 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic pe care artistul îl folosea ca somnifer.

Michael Jackson - "Loving You"

Michael Jackson - "Blue Gangsta"

Citește mai multe despre Michael Jackson
RECOMANDARE:Cumpără un album Michael Jackson

album-michael-jackson-live-in-bucharest-the-dangerous-touralbum-michael-jackson-onesalbum-michael-jackson-xscapealbum-michael-jackson-historyalbum-michael-jackson-this-is-it

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Blind Guardian la București în 2015

Chiar daca suntem aproape la jumătatea anului, au început să fie anunțate primele concerte din 2015. Astfel, fanii sonorităților power...

Închide