Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Michael Jackson - "Love Never Felt So Good" - AUDIO

Epic Records a lansat primul single Michael Jackson de pe albumul postum al regelui muzicii pop. "Love Never Felt So Good" a avut premiera în cadrul primei ediţii a galei iHeartRadio Awards. Piesa este extrasă de pe discul "Xscape", ce include piese nelansate și remasterizate.

Michael Jackson

"Love Never Felt So Good", single compus şi înregistrat de Michael Jackson în 1983, a ajuns la urechile publicului 31 de ani mai târziu. Piesa este produsă de CEO-ul Epic Records, L.A. Reid, care a remasterizat compoziția astfel încât să îi dea un aer contemporan, păstrând totodată esența și integritatea muzicii lui Michael Jackson.

"Love Never Felt So Good" a fost prezentată publicului larg în cadrul primei ediţii a galei iHeartRadio Awards. Momentul i-a oferit prilejul lui Usher să urce pe scenă pentru a-i oferi un tribut unuia dintre cei mai mari artiști din industria muzicală.

Noul album "Xscape" include 8 opt piese originale ale lui Michael jackson, ce nu au fost lansate până acum. Melodiile au fost înregistrate în perioada 1983 - 1999, însă nu au fost incluse pe niciunul dintre albumele legendarului artist. La producția acestui material au lucrat nume mari ale industriei, precum Timbaland, Rodney Jerkins, Stargate și John McClain. Albumul va fi lansat pe piață pe data de 27 mai.

Noul single poate fi ascultat în două versiuni: interpretat în duet cu Justin Timberlake sau doar cu vocea lui Michael, așa cum a fost piesa înregistrată inițial. Mai jos puteți asculta ambele variante.

Michael Jackson - "Love Never Felt So Good"

Michael Jackson & Justin Timberlake - "Love Never Felt So Good"

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe data de 25 iunie 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic pe care artistul îl folosea ca somnifer.

Citește mai multe despre Justin TimberlakeMichael Jackson
RECOMANDARE:Cumpără un album Michael Jackson

album-michael-jackson-live-in-bucharest-the-dangerous-touralbum-michael-jackson-onesalbum-michael-jackson-xscapealbum-michael-jackson-historyalbum-michael-jackson-this-is-it

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Thievery Corporation - "Depth of My Soul" - VIDEOCLIP

Thievery Corporation a lansat pe 1 aprilie 2014 cel de-al 7-lea album de studio, intitulat "Saudade". Noul videoclip de promovare...

Închide