Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Michael Jackson și Justin Timberlake - "Love Never Felt So Good" - VIDEOCLIP

"Love Never Felt So Good", primul single de pe albumul postum al lui Michael Jackson, este promovat printr-un videoclip-tribut. Îmbinând imagini din clipuri populare ale regelui pop cu secvențe de coregrafie puse în scenă de fani și dansatori, noul clip readuce în prim-plan un artist care a scris istorie în industria muzicală. "Love Never Felt So Good" este interpretată în duet cu Justin Timberlake, un fan declarat al lui Michael.
Michael Jackson și Justin Timberlake -

Michael Jackson și Justin Timberlake - "Love Never felt So Good" (secvență videoclip)

"Love Never Felt So Good", single compus şi înregistrat de Michael Jackson în 1983, a ajuns la urechile publicului 31 de ani mai târziu. Piesa este produsă de CEO-ul Epic Records, L.A. Reid, care a remasterizat compoziția astfel încât să îi dea un aer contemporan, păstrând totodată esența și integritatea muzicii lui Michael Jackson.

"Love Never Felt So Good" a fost prezentată publicului larg în cadrul primei ediţii a galei iHeartRadio Awards. Single-ul poate fi ascultată în două versiuni: interpretat în duet cu Justin Timberlake sau doar cu vocea lui Michael, așa cum a fost piesa înregistrată inițial. Pentru videoclip s-a mers pe varianta duetului cu Justin Timberlake.

Noul album "Xscape" include 8 opt piese originale ale lui Michael jackson, ce nu au fost lansate până acum. Melodiile au fost înregistrate în perioada 1983 - 1999, însă nu au fost incluse pe niciunul dintre albumele legendarului artist. La producția acestui material au lucrat nume mari ale industriei, precum Timbaland, Rodney Jerkins, Stargate și John McClain.

Tracklist "Xscape" - Michael Jackson:

  1. “Love Never Felt So Good”
  2. “Chicago”
  3. “Loving You”
  4. “A Place With No Name”
  5. “Slave To The Rhythm”
  6. “Do You Know Where Your Children Are”
  7. “Blue Gangsta”
  8. “Xscape”

Varianta deluxe a albumului include atât piesele remasterizate, cât și melodiile în forma originală. "Xscape" va fi lansat pe piață pe data de 27 mai.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe data de 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic pe care artistul îl folosea ca somnifer.

Michael Jackson, Justin Timberlake - "Love Never Felt So Good" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Justin TimberlakeMichael Jackson
RECOMANDARE:Cumpără un album Michael Jackson

album-michael-jackson-live-in-bucharest-the-dangerous-touralbum-michael-jackson-onesalbum-michael-jackson-xscapealbum-michael-jackson-historyalbum-michael-jackson-this-is-it

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pharrell Williams - "Happy", videoclip nou pentru fanii japonezi

Pharrell Williams a revenit cu un nou videoclip, încercând să revitalizeze energia hitului "Happy". Artistul a realizat un clip special...

Închide