Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Michael Jackson - "Chicago", un nou single de pe albumul "Xscape" - AUDIO

Un nou single Michael Jackson a apărut recent online. "Chicago" se regăsește în lista pieselor de pe albumul postum "Xscape", ce va fi lansat pe 27 mai.

Michael Jackson

"Chicago", single înregistrat de Michael Jackson în 1999, ajunge în atenția fanilor într-o formă prelucrată și remasterizată de Timbland. Titlul inițial al piesei a fost "She Was Lovin' Me", melodia fiind compusă pentru albumul "Invincible". Deși melodia nu a fost inclusă în tracklistul discului lansat în 2001, compoziția a fost păstrată în arhivele casei de discuri, ajungând în cele din urmă în lista pieselor de pe albumul postum "Xscape".

"Chicago", în variantă remasterizată, ar fi trebuit să ajungă în atenția publicului pe 13 mai, aceasta fiind data de lansare stabilită de casa de producție Epic Records. Melodia a ajuns, însă, pe internet mai devreme, oferind fanilor nerăbdători șansa de a-și adăuga în playlist o nouă compoziție a lui Michael.

Recent, publicul a putut asculta un alt single de pe albumul "Xscape". Melodia “Love Never Felt So Good”, primul extras de pe disc, a debutat în cadrul galei iHeartRadio Awards. Momentul i-a oferit prilejul lui Usher să urce pe scenă pentru a-i oferi un tribut unuia dintre cei mai mari artiști din industria muzicală.

Albumul postum "Xscape" include 8 opt piese originale ale lui Michael jackson, ce nu au fost lansate până acum. Melodiile au fost înregistrate în perioada 1983 - 1999, însă nu au fost incluse pe niciunul dintre albumele legendarului artist. La producția acestui material au lucrat nume mari ale industriei, precum Timbaland, Rodney Jerkins, Stargate și John McClain.

Varianta deluxe a albumului va include atât piesele remasterizate, cât și melodiile în forma originală. "Xscape" va fi lansat pe piață pe data de 27 mai.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe data de 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic pe care artistul îl folosea ca somnifer.

Michael Jackson - "Chicago"

Citește mai multe despre Michael Jackson
RECOMANDARE:Cumpără un album Michael Jackson

album-michael-jackson-live-in-bucharest-the-dangerous-touralbum-michael-jackson-onesalbum-michael-jackson-xscapealbum-michael-jackson-historyalbum-michael-jackson-this-is-it

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces pentru concertul Peter Gabriel – HARTĂ

Peter Gabriel va concerta pe 8 mai 2014 în Pavilionul Central de la Romexpo. Organizatorul evenimentului, Emagic, a anunțat programul...

Închide