Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Metalhead Meeting - Intrare liberă pentru copiii sub 12 ani

Organizatorii festivalului Metalhead Meeting au anunțat că urma numeroaselor solicitări venite din partea părinților au decis să permită intrarea liberă copiilor sub 12 ani, singura condiție fiind ca aceștia să fie însoțiți de un adult, cu bilet valabil.

Publicat

pe

Metalhead Meeting

În schimb, copiii cu vârsta de peste 12 ani vor avea nevoie de bilet cu preț întreg, pentru a avea acces la eveniment. Metalhead Meeting se va desfășura la Arenele Romane pe 7 iunie. Organizatorii au declarat:

"Am luat această decizie pentru a înlesni accesul copiilor, alături de parinții lor, la evenimentele culturale și la muzica rock de calitate. Vrem să avem o generație viitoare de rockeri, așa că îi așteptăm pe cei mici la festival".

Line-up-ul festivalului Metalhead Meeting 2014 este compus din Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (Romania) și Sincarnate (Romania). Biletele la Metalhead Meeting costă 100 lei (acces general) și 140 lei (golden circle), prețurile rămânând nemodificate și în ziua concertului, la intrare.

Reamintim că Metalhead Meeting se va bucura și de ediția de toamnă ce va avea loc pe 27 septembrie în aceeași locație. Line-up-ul va include 3 headlineri de talie internațională, primul nume confirmat fiind Finntroll. Ceilalți 2 vor fi anunțați în perioada următoare.

Biletele pentru ediția Metalhead Meeting din toamnă au fost puse în vânzare la urmatoarele prețuri:

  • 65 de lei Acces General și 80 de lei Golden Circle (până pe 1 iulie) – număr limitat de bilete
  • 80 de lei Acces General și 110 de lei Golden Circle (până pe 1 august)
  • 100 de lei Acces General și 130 de lei Golden Circle (până pe 1 septembrie)
  • 120 de lei AG și 150 de lei Golden Circle (până pe 27 septembrie și la intrare)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 7 iunie 2014

Metalhead Meeting 2014

Loc
Arenele Romane

Trending