Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Mandinga devansează vara cu "Viva la Fiesta" - VIDEOCLIP

Trupa Mandinga a dat startul petrecerilor de vară mai devreme, lansând piesa estivală "Viva la Fiesta". Melodia a fost inclusă într-o campanie de promovare a unei beri pentru femei. Urmărește videoclipul la finalul articolului.
Trupa Mandinga la filmările videoclipului Viva la Fiesta

Trupa Mandinga la filmările videoclipului Viva la Fiesta

Elena Ionescu și colegii săi din Mandinga au lansat single-ul "Viva la Fiesta", asociindu-se într-o campanie de promovare Redd's.  Melodia  are un sound energic, iar versurile o recomandă pentru sezonul estival. Piesa "Viva la Fiesta" a fost compusă împreună cu băieții de la Metropolitan Records, iar versurile au fost scrise de Elena Ionescu.

Elena Ionescu, solista Mandinga (2014)

Elena Ionescu, solista Mandinga (2014)

"E o piesa de stare, o piesa care nu te lasă să stai jos și, imediat ce o auzi, apare și cheful de petrecere! Ne dorim ca vara asta să fie plină de dans și amintiri frumoase!”, a declarat Elena Ionescu.

Membrii formației au filmat și un videoclip într-o locație de pe malul lacului Snagov. Filmările videoclipului au durat o zi întreagă, timp în care membrii trupei au pescuit, au jucat fotbal, au făcut un foc de tabără și au condus o barcă cu motor. Cea mai curajoasa a fost Elena, care a ținut cârma, dându-le ceva emoții baieților.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Această prezentare necesită JavaScript.

“Mi-a plăcut foarte tare! Am fost în permanență supravegheată de un profesionist, dar cele câteva minute, în linie dreaptă de altfel, au fost foarte intense. Ar fi frumos să pot repeta experiența!”, a povestit solista Mandinga.

Videoclip oficial: Mandinga - Viva la Fiesta

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7OlGaT1-lcY&w=600]

Citește mai multe despre Elena IonescuMandinga
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
10 lucruri interesante despre Conchita Wurst și participarea Austriei la Eurovision

Află 10 lucruri interesante despre Conchita Wurst și participarea Austriei la Eurovision. Concurentul transsexual Conchita a câștigat finala Eurovision 2014...

Închide