Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Mandinga a lansat videoclipul piesei "Sufletul zâmbea"

Mandinga începe luna mai prin lansarea unui videoclip pentru o piesă sensibilă, "Sufletul zâmbea". Melodia este extrasă de pe albumul “Club de Mandinga” și este compusă de Burcea Alexandru.

Mandinga - ”Sufletul Zâmbea” (secvență videoclip)

"Decizia de a face un clip pentru această piesă a venit dintr-odată. Am reascultat-o (ea face parte de pe albumul “Club de Mandinga”), ne-am dat seama că are o stare foarte bună, că fanilor le place, așa că ne-am strâns toată gașca pe malul lacului Snagov și a ieșit ce vedeți. Este o piesă foarte sensibilă, iar clipul susține această idee", a declarat Elena Ionescu, solista trupei.

Mandinga are planuri mari pentru această vară. După lansarea clipului pentru "Sufletul zâmbea", trupa pregătește și o piesă de vară energică, numai bună de ascultat pe plajă sau în nopțile lungi de la malul mării.

Versuri "Sufletul zâmbea" - Mandinga

Strofa I:
Tot ce sa întâmplă-ntre noi
E un vis ciudat, și
Știi că după soare vin ploi
Nici noi n-am scăpat.

Pre refren:
Și tot ce doare mai tare, rămâne, nu moare
Dragostea dispare
Și tot ce e mai frumos
Risipit fără rost
Nu știm să iubim

REFREN: (2X)
Mă întorc cândva unde dragostea
Spre soare mă purta
Vreau să simt din nou
Cum era
Când sufletu-mi zâmbea

Strofa II:
Zâmbesc când văd o poză cu noi
E tot ce-a rămas, și
Vreau un drum pentru amândoi
Fiecare pas

Pre refren:
Și tot ce doare mai tare, rămâne, nu moare
Dragostea dispare
Și tot ce e mai frumos
Risipit fără rost
Nu știm să iubim

REFREN: (2X)
Mă întorc cândva unde dragostea
Spre soare mă purta
Vreau să simt din nou
Cum era
Când sufletu-mi zâmbea

Mandinga - "Sufletul zâmbea"

Citește mai multe despre Mandinga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Puya & Inna "Strigă!" împreună - AUDIO

Puya a colaborat cu INNA pentru "Strigă!", o piesă ce transmite o poveste socială emoționantă din România anului 2014. Melodia...

Închide