Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Măicuța de la Vocea Italiei, în duet cu Kylie Minogue - VIDEO

Sora Cristina Scuccia, ce i-a uimit la audiții pe jurații emisiunii Vocea Italiei, a ajuns departe în competiție, până în etapa live-urilor. Pentru a demara în forță primele show-uri ce implică voturile spectatorilor, sora Scuccia împreună cu alte 3 concurente - Daria Biancardi, Luna Palumbo și Gianna Chillà - au cântat alături de Kylie Minogue hitul său din 2001, "Can't Get You Out of My Head". Momentul poate fi urmărit în articol.
Măicuța de la Vocea Italiei, cântând împreună cu Kylie Minogue

Măicuța de la Vocea Italiei, cântând împreună cu Kylie Minogue

Sora Cristina Scuccia a avut de mică un vis. Și-a dorit să ajungă cântăreață. Chiar dacă a decis să-și dedice o mare parte din timpul și activitatea sa bisericii, pasiunea pentru muzică a rămas la fel de puternică. Ajunsă la vârsta de 25 de ani, această tânără călugăriță de origine siciliană, a hotărât să se înscrie la The Voice Italia pentru a-și încerca norocul. Acest pas a fost făcut și cu sprijinul măicuțelor superioare, care au încurajat-o să-și urmeze visul.

În cadrul concursului Vocea Italiei, Cristina Scuccia a ales să interpreteze la audiții o piesă din repertoriul Aliciei Keys - "No One". Încă de la primele acorduri, cei 4 jurați au tresărit la auzul vocii sale, părând impresionați de ceea ce ascultau. Nu a durat mult până când primul scaun s-a întors. Rând pe rând s-au întors apoi toate scaunele, uimirea de pe fețele celor patru jurați fiind vizibilă. Nimeni nu se aștepta să vadă o călugăriță interpretând această piesă cu atât de mult patos.

Clipul cu sora Cristina Scuccia a făcut ravagii pe internet. În mai puțin de 5 zile a strâns peste 24 de milioane de vizualizări, momentul audițiilor acestei măicuțe devenind viral. Ajunsă în etapa live-urilor, sora Scuccia a avut ocazia de cânta împreună cu Kylie Minogue și alte 3 concurente piesa "Can't Get You Out of My Head", una dintre cele mai îndrăgite piese ale artistei australiene. Până să atingă acest prag al competiției, măicuța a interpretat cover-uri după melodii extrem de populare precum "Hero" (Mariah Carey) și "Girls Just Want to Have Fun" (Cyndi Lauper).

The Voice Italia sau Vocea Italiei se află la cel de-al doilea sezon. Juriul este compus din Raffaella Carrà, J Ax, Piero Pelù și Noemi, concursul respectând formatul franzicei.

Sora Cristina Scuccia și Kylie Minogue - "Can't Get You Out of My Head" - Vocea Italiei

Sora Cristina Scuccia -  "Hero" (cover Mariah Carey)

Sora Cristina Scuccia vs. Luna Palumbo - "Girls Just Want to Have Fun" (cover Cyndi Lauper)

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mandinga devansează vara cu "Viva la Fiesta" - VIDEOCLIP

Trupa Mandinga a dat startul petrecerilor de vară mai devreme, lansând piesa estivală "Viva la Fiesta". Melodia a fost inclusă într-o campanie...

Închide