Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Lora - "Dragă" - VIDEOCLIP

Lora a lansat videoclipul noului single "Dragă". Versurile au fost scrise de Lora, iar muzica este semnată de artistă și de Cătălin Fântâneanu (Solo). Producția a fost realizată de echipa Rebel Studio, care s-a ocupat și de "Puișor".

Lora - "Dragă (videoclip) (foto: Silviu Săndulescu)

Filmările videoclipului, în regia lui Michael Adrian Mircea, au avut loc în clubul bucureștean Vintage, din Centrul Vechi, și au durat două zile.

"Este prima dată când lucrez cu Michael, însă deja ne gândim la scenarii pentru clipurile următoare. Încă de când ne-am cunoscut si am discutat, mi-am dat seama că este o chimie foarte mare între noi și că gândim la fel, lucru foarte important", a spus Lora.

Lora a purtat trei ținute realizate de Liana Obancea, machiajul a fost asigurat de Ema Uta, iar de coafurile artistei s-a ocupat Elena Cornea.

Clipul spune povestea unei chelnerițe (Lora), care este îndrăgostită de un tânăr atrăgător.

"Ea încearcă să îl seducă pe băiat, el pe ea…Cei doi flirtează, iar finalul îl veți vedea urmărind videoclipul", a explicat artista.

Pe lângă cei peste 50 de dansatori profesioniști și fani, selectați de pe Facebook chiar de artistă, Lora le-a avut alături și pe doua dintre cele mai bune prietene ale sale, Doinița Oancea și Oana Craioveanu.

"Le mulțumesc tuturor fanilor care și-au dorit să fie lângă mine și prietenelor mele, care au apărut și în clipul ‘Puișor’. Nu puteau lipsi nici acum!", a adăugat Lora.

Lora - "Dragă" - VIDEOCLIP

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Uriah Heep - "One Minute" - VIDEOCLIP

Uriah Heep va lansa pe 6 iunie, sub egida casei de discuri Frontiers Records, un nou album, intitulat "Outsider". Discul...

Închide