Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lora - "Dragă" - VIDEOCLIP

Lora a lansat videoclipul noului single "Dragă". Versurile au fost scrise de Lora, iar muzica este semnată de artistă și de Cătălin Fântâneanu (Solo). Producția a fost realizată de echipa Rebel Studio, care s-a ocupat și de "Puișor".

Publicat

pe

Lora - "Dragă (videoclip) │ FOTO: Silviu Săndulescu

Filmările videoclipului, în regia lui Michael Adrian Mircea, au avut loc în clubul bucureștean Vintage, din Centrul Vechi, și au durat două zile.

"Este prima dată când lucrez cu Michael, însă deja ne gândim la scenarii pentru clipurile următoare. Încă de când ne-am cunoscut si am discutat, mi-am dat seama că este o chimie foarte mare între noi și că gândim la fel, lucru foarte important", a spus Lora.

Lora a purtat trei ținute realizate de Liana Obancea, machiajul a fost asigurat de Ema Uta, iar de coafurile artistei s-a ocupat Elena Cornea.

Clipul spune povestea unei chelnerițe (Lora), care este îndrăgostită de un tânăr atrăgător.

"Ea încearcă să îl seducă pe băiat, el pe ea…Cei doi flirtează, iar finalul îl veți vedea urmărind videoclipul", a explicat artista.

Pe lângă cei peste 50 de dansatori profesioniști și fani, selectați de pe Facebook chiar de artistă, Lora le-a avut alături și pe doua dintre cele mai bune prietene ale sale, Doinița Oancea și Oana Craioveanu.

"Le mulțumesc tuturor fanilor care și-au dorit să fie lângă mine și prietenelor mele, care au apărut și în clipul ‘Puișor’. Nu puteau lipsi nici acum!", a adăugat Lora.

Lora - "Dragă" - VIDEOCLIP

Trending