Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Linkin Park - "Until It's Gone" - LYRIC VIDEO

Linkin Park a lansat un lyric video pentru noul single "Until It's Gone". Piesa a avut premiera în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la BBC Radio 1, primind la scurtă vreme aprecieri din partea criticilor de profil. Denumită ”imn de rock și goth cu greutate”, melodia este cel de-al doilea single dezvăluit de pe noul album "The Hunting Party".
Linkin Park -

Linkin Park - "Until It's Gone" (secvență clip)

"Until It's Gone" aduce fanilor Linkin Park influențele noi de sound pe care trupa le-a promis în interviurile de promovare a noului album. Feedback-ul primit până acum este unul foarte bun. Versatilitatea vocală a lui Chester Bennington îmbinată cu părțile lente, atmosferice ale piesei, i-au determinat pe critici să se declare încântați de această nouă compoziție a trupei.

"The Hunting Party" va fi unul dintre cele mai dure albume Linkin Park de până acum. Discul este primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, astfel intervenind schimbări de nuanță în privința sound-ului. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Mike Shinoda povestea despre felul în care s-a ajuns la structura noilor compoziții.

"În urmă cu câteva luni lucram la câteva demo-uri și am realizat că suna a ceva ce s-ar putea auzi pe posturile de radio. Am ascultat multă muzică indie...Și în același timp ascultam demo-urile și m-am gândit că nu vreau să fac ceva care să sune așa. Ce anume lipsește de pe posturile de radio și ce anume mă entuziasmează și ar putea completa acest gol? Plecând de la această idee am ajuns la compozițiile de pe noul album. Este mai zgomotos și mai visceral decât orice am făcut în ultima perioadă. Și suntem cu toții foarte mândri de asta."

Tracklist "The Hunting Party"

1 - Keys To The Kingdom
2 - All For Nothing (feat. Page Hamilton)
3 - Guilty All The Same (feat. Rakim)
4 - The Summoning
5 - War
6 - Wastelands
7 - Until It's Gone
8 - Rebellion (feat. Daron Malakian)
9 - Mark The Graves
10 - Drawbar (feat. Tom Morello)
11 - Final Masquerade
12 - A Line In The Sand

"The Hunting Party" va apărea pe piață pe 17 iunie 2014. Noul single "Until It's Gone" va putea fi achiziționat începând cu data de 30 mai.

Linkin Park - "Until It's Gone"

Citește mai multe despre Linkin Park
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran - "One" - VIDEOCLIP

Ed Sheeran a dezvăluit o versiune acustică a unei piese noi de pe albumul "X". "One" este prezentată publicului în...

Închide