Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Kylie Minogue - "I Was Gonna Cancel" - VIDEOCLIP

Kylie Minogue a dezvăluit videocliul celui de-al doilea single extras de pe albumul "Kiss Me Once". Piesa se numește "I Was Gonna Cancel" și a fost compusă și produsă de Pharrell Williams.

Kylie Minogue - ”I Was Gonna Cancel” (secvență videoclip)

"Videoclipul prezintă o viziune abstractă asupra rutinei zilnice și a felului în care cu toții încercăm să depășim obstacolele ce ne apar în cale. Chiar dacă piesa este inspirată dintr-o experiență reală, prin care am trecut atunci când am înregistrat melodia cu Pharrell, clipul are o abordare conceptuală și îmi place că arată oarecum suprarealist. M-am simțit ca și cum aș fi direcționat oamenii în trafic, gândindu-mă totodată la felul în care cu toții încercăm să ne găsim locul și direcția în fiecare zi a vieții noastre", a povestit Kylie Minogue.

"I Was Gonna Cancel" este compusă și produsă de  Pharrell, fiind inspirată de o situație ironică: Kylie a vrut inițial să renunțe la sesiunea de înregistrări pentru această piesă din cauza unei zile proaste. Într-un interviu acordat recent, artista spune că pentru ea situația este amuzantă tocmai pentru că în general nu își anulează întâlnirile.

"Nu îmi anulez întâlnirile de obicei, tocmai asta este partea amuzantă. Îmi impun limite incedibile mereu în așa fel încât să nu fie nevoie să refuz. Nu-mi place să-i dezamăgesc pe cei din jur. E ceva neobișnuit pentru mine. Din acest motiv nu am anulat până la urmă întâlnirea și am venit la muncă. M-am făcut însă de râs, pentru că am avut o zi foarte proastă."

Albumul "Kiss Me Once" este primul lansat sub egida casei de discuri Roc Nation a lui Jay-Z, contractul fiind semnat în 2013. Producătorul executiv al discului a fost Sia Furler, cu care Kylie Minogue mai colaborase în trecut pentru diverse compoziții. Discul a debutat pe locul 2 în topul albumelor din UK.

Kylie Minogue - "I Was Gonna Cancel" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Arcade Fire - "We Exist" - VIDEOCLIP

Arcade Fire a lansat un videoclip pentru noul single "We Exist". Melodia este extrasa de pe ultimul material discografic, "Reflektor",...

Închide