Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kylie Minogue - "Crystallize", videoclip lansat în sprijinul unei campanii umanitare

Kylie Minogue a lansat un videoclip pentru single-ul "Crystallize", înregistrat special pentru campania umanitară "One Note Against Cancer". În videoclip sunt mențioante numele tuturor celor care au făcut donații cumpărând fiecare notă a acestei piese.

Publicat

pe

Kylie Minogue - "Crystallize" (secvență videoclip)
Kylie Minogue - "Crystallize" (secvență videoclip)

Kylie Minogue susține campania "One Note Against Cancer" prin lansarea single-ului și videoclipului "Crystallize". Fanii artistei au putut licita pentru notele muzicale din compoziția melodiei înainte ca piesa să fie lansată. Banii astfel obținuți au fost direcționați către APREC, organizație dedicată cercetării remediilor împotriva cancerului.

Noul videoclip "Crystallize" este dedicat de Kylie Minogue tuturor celor care s-au implicat în această campanie.

"Muțumesc tuturor celor care au sprijinit campania "One Note Against Cancer" prin donații. Voi sunteți primii care puteți vedea noul videoclip "Crystallize". Încă puteți face donații cumpărând piesa de pe iTunes. Toate fondurile vor merge la APREC", a anunțat Kylie Minogue pe pagina sa de Facebook.

Kylie Minogue a fost diagnosticată cu cancer în 2005. După chimioterapie și operație, artista australiană s-a vindecat complet.

Kylie Minogue - "Crystallize" - VIDEOCLIP

Recent, Kylie Minogue a lansat videoclipul piesei "I Was Gonna Cancel". Piesa este compusă și produsă de  Pharrell, fiind inspirată de o situație ironică: Kylie a vrut inițial să renunțe la sesiunea de înregistrări pentru această piesă din cauza unei zile proaste. Într-un interviu acordat recent, artista spune că pentru ea situația este amuzantă tocmai pentru că în general nu își anulează întâlnirile.

"Nu îmi anulez întâlnirile de obicei, tocmai asta este partea amuzantă. Îmi impun limite incedibile mereu în așa fel încât să nu fie nevoie să refuz. Nu-mi place să-i dezamăgesc pe cei din jur. E ceva neobișnuit pentru mine. Din acest motiv nu am anulat până la urmă întâlnirea și am venit la muncă. M-am făcut însă de râs, pentru că am avut o zi foarte proastă."

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Kylie Minogue a lansat albumul "Tension"

Kylie Minogue a lansat pe 22 septembrie 2023 albumul cu numărul 16 din cariera sa, "Tension". Este un LP senzual, dar mai relaxat decât cele de până acum, iar cel mai nou single de pe LP, "Hold On To Now" primeşte un videoclip mai jos.

Publicat

pe

Coperta single Kylie Minogue Hold On to Now
Coperta single Kylie Minogue Hold On to Now │ FOTO: Kylie Minogue

De pe noul album, "Tension" am putut asculta single-ul "Padam Padam", care a sosit alături de un videoclip regizat de Sophie Muller şi filmat în Los Angeles. Artista de 54 de ani a anunţat înainte de lansarea noului album că pe acest material îşi explorează puterea şi veselia.

Iată un citat relevant:

"Am început acest album cu o minte deschisă și pe o pagină goală. Spre deosebire de ultimele mele două albume, nu a existat o "temă", a fost despre găsirea sufletului, a distracției sau a fanteziei acelui moment și a le aduce în beneficiul piesei. Am vrut să sărbătoresc individualitatea fiecărui cântec și să mă scufund în această libertate".

Au trecut 3 ani de la ultimul său release muzical, albumul "Disco" din 2020, primul său nr. 1 în topul Billboard's Top Dance/Electronic Albums. Pe noul album Kylie a colaborat cu Biff Stannard şi Duck Blackwell, care au lucrat şi la "Disco" de altfel. Rezultatul este un dance-pop cu influenţe est europene pe alocuri. Auzim sunete intre Doja Cat şi Dua Lipa, dar şi un revival de anii '80 a la The Weeknd, clar marcat de sintetizatoare.

"One More Time" aminteşte de piesele house cu care Kylie Minogue experimenta în anii '90, în vreme ce "Vegas High" are ceva de "In Your Eyes" din 2001. E un LP scurt, de doar 36 de minute, nu are balade sau umplutura, e doar muzică şi feeling.

Iată tracklist-ul lui "Tension":

 1. Padam Padam
 2. Hold On To Now
 3. Things We Do For Love
 4. Tension
 5. One More Time
 6. You Still Get Me High
 7. Hands
 8. Green Light
 9. Vegas High
 10. 10 Out Of 10
 11. Story

Kylie Minogue este activă din 1979 şi a primit premii Grammy, Brit Award şi este deţinătoarea unui OBE (Order of the British Empire), pentru aportul adus artei.

Citește în continuare

Trending