Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kylie Minogue - "Crystallize", videoclip lansat în sprijinul unei campanii umanitare

Kylie Minogue a lansat un videoclip pentru single-ul "Crystallize", înregistrat special pentru campania umanitară "One Note Against Cancer". În videoclip sunt mențioante numele tuturor celor care au făcut donații cumpărând fiecare notă a acestei piese.

Publicat

pe

Kylie Minogue - "Crystallize" (secvență videoclip)
Kylie Minogue - "Crystallize" (secvență videoclip)

Kylie Minogue susține campania "One Note Against Cancer" prin lansarea single-ului și videoclipului "Crystallize". Fanii artistei au putut licita pentru notele muzicale din compoziția melodiei înainte ca piesa să fie lansată. Banii astfel obținuți au fost direcționați către APREC, organizație dedicată cercetării remediilor împotriva cancerului.

Noul videoclip "Crystallize" este dedicat de Kylie Minogue tuturor celor care s-au implicat în această campanie.

"Muțumesc tuturor celor care au sprijinit campania "One Note Against Cancer" prin donații. Voi sunteți primii care puteți vedea noul videoclip "Crystallize". Încă puteți face donații cumpărând piesa de pe iTunes. Toate fondurile vor merge la APREC", a anunțat Kylie Minogue pe pagina sa de Facebook.

Kylie Minogue a fost diagnosticată cu cancer în 2005. După chimioterapie și operație, artista australiană s-a vindecat complet.

Kylie Minogue - "Crystallize" - VIDEOCLIP

Recent, Kylie Minogue a lansat videoclipul piesei "I Was Gonna Cancel". Piesa este compusă și produsă de  Pharrell, fiind inspirată de o situație ironică: Kylie a vrut inițial să renunțe la sesiunea de înregistrări pentru această piesă din cauza unei zile proaste. Într-un interviu acordat recent, artista spune că pentru ea situația este amuzantă tocmai pentru că în general nu își anulează întâlnirile.

"Nu îmi anulez întâlnirile de obicei, tocmai asta este partea amuzantă. Îmi impun limite incedibile mereu în așa fel încât să nu fie nevoie să refuz. Nu-mi place să-i dezamăgesc pe cei din jur. E ceva neobișnuit pentru mine. Din acest motiv nu am anulat până la urmă întâlnirea și am venit la muncă. M-am făcut însă de râs, pentru că am avut o zi foarte proastă."

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending