Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Kyla La Grange - "Wrecking Ball" (cover Miley Cyrus) - AUDIO

Chiar dacă Miley Cyrus nu a mai lansat niciun hit de la "Wrecking Ball" încoace, piesa este promovată încă intens prin cover-urile realizate de diverse trupe și artiști. Kyla La Grange, prin al său ”pop spartan ce îmbină sunete organice", a reușit să dea o aromă cu totul diferită acestei piese. Noul cover "Wrecking Ball" poate fi ascultat în articol.

Kyla La Grange

În plin proces de promovare a noului album, Kyla La Grange intrigă fanii printr-un cover neașteptat. "Wrecking Ball", hitul lansat de Miley Cyrus în 2013, a fost reconstruit de la zero pentru o versiune cu aer de Twin Peaks. Interesant este că acest cover nici nu a văzut măcar lumina studioului de înregistrări. Piesa a fost prelucrată complet de Kyla La Grange, acasă.

Kyla La Grange folosește muzica pentru defulare. Nu este primul artist care a făcut asta și nu va fi nici ultimul. Interesant, însă, este modul în care reușește să fie seducătoare, caldă, vulnerabilă, dramatică și sarcastică simultan. Personalitatea sa transpare mereu în piesele pe care le compune, ascultătorii reușind astfel să-i distingă sound-ul indiferent cât de aglomerată ar fi nișa indie.

Kyla este una din artistele cu ascensiune rapidă în industria muzicală britanică. Într-un timp relativ scurt de la terminarea studiilor și mutarea în Londra, artista de 28 de ani născută în Watford își lansează în 2011 primul single din carieră, ”Been Better”, acesta fiind urmat în 2012 de albumul de debut, ”Ashes”. Solistă și compozitoare, absolventă de filozofie la Cambridge University și totodată fotomodel de succes, artista abordează în 2014 un sound proaspăt, mai îndrăzneț și mai strălucitor.

Noul album ”Cut Your Teeth” marchează trecerea de la influențe goth-pop, folk și pop melodramatic către un stil mai electronic, subtil și emoțional. Pentru producția celui de-al doilea album, Kyla a ales să colaboreze cu producătorul și DJ-ul britanic James Jacob (”Jakwob”), cunoscut mai ales pentru remixurile sale ale unor piese interpretate de Katie Melua, Lily Allen sau Lana Del Rey, printre mulți alții.

Kyla La Grange a concertat în premieră în România pe 15 mai. Evenimentul a avut loc în clubul The Silver Church.

Kyla La Grange - "Wrecking Ball" (cover Miley Cyrus)

Citește mai multe despre Kyla La GrangeMiley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tarja lansează un album cu piese rare, "Left In The Dark"

Casa de discuri earMUSIC a anunțat că pe 4 iulie va lansa albumul "Left In The Dark". Materialul a circulat...

Închide