Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kempes a lansat "Motoriştii" - VIDEOCLIP

Cu ocazia concertului "Stelele Rockului Românesc", de la Arenele Romane, Kempes a interpretat in premiera piesa "Motoriştii" iar acum fanii au ocazia sa vada si videoclipul acestei melodii.

Publicat

pe

Ovidiu Ioncu KEMPES în primul concert al trupei sale solo
Ovidiu Ioncu KEMPES în primul concert al trupei sale solo

"Motoriştii", este o compozitie Kempes şi Alin Petruţ iar solistul a postat pe pagina de facebook clipul cu urmatorul mesaj:

"Vine vara si încep festivalurile de bikeri. Aceasta este dedicaţia mea pentru toţi iubitorii de motoare, în colaborare cu Road Patrol Mc din Timişoara. Ne vedem pe data de 21 iunie la Road Patrol Bikers Festival 2014 - Timisoara".

Cea de-a 12-a ediţie a festivalului Road Patrol Bikers Festival va avea loc în perioada 20 - 22 iunie la poligonul din Giarmata Vii. Alaturi de trupa Kempes vor mai concerta Gothic, Paradigm, The Faceplant, Raventears, Vespera, si Forevermore care aduc un tribut trupei Whitesnake.

Ovidiu Ioncu Kempes a părăsit trupa Rezident Ex, in noiembrie 2013 printr-un anunţ postat pe pagina de Facebook a solistului.

"Începând din acest moment colaborarea mea cu formaţia Rezident Ex se încheie. Sufletul şi inima mea vor merge mai departe alături de formaţie. Mulţumesc tuturor celor care au fost şi sunt alături de mine".

Noul său proiect muzical, trupa Kempes, îi are alături pe muzicienii trupei Gothic (Alin Petruţ – chitară, Alin Moise – chitară, “Taly” Talpai Csaba – bass, Sebastian Natas – tobe) iar primul concert a fost sustinut pe 27 februarie 2014 în clubul Silver Church din Bucureşti.

Kempes - "Motoriştii"

Trending