Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Kempes a lansat "Motoriştii" - VIDEOCLIP

Cu ocazia concertului "Stelele Rockului Românesc", de la Arenele Romane, Kempes a interpretat in premiera piesa "Motoriştii" iar acum fanii au ocazia sa vada si videoclipul acestei melodii.
Ovidiu Ioncu KEMPES în primul concert al trupei sale solo

Ovidiu Ioncu KEMPES în primul concert al trupei sale solo

"Motoriştii", este o compozitie Kempes şi Alin Petruţ iar solistul a postat pe pagina de facebook clipul cu urmatorul mesaj:

"Vine vara si încep festivalurile de bikeri. Aceasta este dedicaţia mea pentru toţi iubitorii de motoare, în colaborare cu Road Patrol Mc din Timişoara. Ne vedem pe data de 21 iunie la Road Patrol Bikers Festival 2014 - Timisoara".

Cea de-a 12-a ediţie a festivalului Road Patrol Bikers Festival va avea loc în perioada 20 - 22 iunie la poligonul din Giarmata Vii. Alaturi de trupa Kempes vor mai concerta Gothic, Paradigm, The Faceplant, Raventears, Vespera, si Forevermore care aduc un tribut trupei Whitesnake.

Ovidiu Ioncu Kempes a părăsit trupa Rezident Ex, in noiembrie 2013 printr-un anunţ postat pe pagina de Facebook a solistului.

"Începând din acest moment colaborarea mea cu formaţia Rezident Ex se încheie. Sufletul şi inima mea vor merge mai departe alături de formaţie. Mulţumesc tuturor celor care au fost şi sunt alături de mine".

Noul său proiect muzical, trupa Kempes, îi are alături pe muzicienii trupei Gothic (Alin Petruţ – chitară, Alin Moise – chitară, “Taly” Talpai Csaba – bass, Sebastian Natas – tobe) iar primul concert a fost sustinut pe 27 februarie 2014 în clubul Silver Church din Bucureşti.

Kempes - "Motoriştii"

Citește mai multe despre Ovidiu Ioncu Kempes
RECOMANDARE:Cumpără albumul KEMPES - Regăsire

Cumpără discul "Regăsire" la precomandă pe emag.ro la prețul de 30 de lei.Coperta discului Kempes - Regăsire

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vali Umbră (Subcarpați) - "ADN" cu Bean MC - VIDEOCLIP

Vali Umbră de la Subcarpați a lansat videoclipul primului single de pe albumul solo "Observatorul Baba Novac". Piesa "ADN" este...

Închide