Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Kaiser Chiefs - "Meanwhile Up In Heaven" - VIDEOCLIP

Membrii Kaiser Chiefs sunt naratori ai poveștii pe care o trăiesc. Noul videoclip "Meanwhile Up In Heaven" pare a fi o continuare a clipului "Coming Home", trupa fiind transportată în timp și spațiu prin intermediul unei uși albastre.
Kaiser Chiefs -

Kaiser Chiefs - "Meanwhile Up In Heaven" (secvență videoclip)

Britanicii de la Kaiser Chiefs au realizat un vizual cu fir de poveste pentru noul single "Meanwhile Up In Heaven". Ricky Wilson și colegii călătoresc într-o lume imaginară, desprinsă din frânturi de amintiri. Cu zgârieturi pe chip, aceleași din clipul precedent, vocalistul formației pare pierdut într-un paradis pământesc dezolant, în vreme ce versurile și linia melodică dau pulsul stării interioare.

"Meanwhile Up In Heaven" este cel de-al doilea single extras de pe albumul "Education, Education, Education & War".  Noul material discografic a debutat în fruntea topului albumelor din Marea Britanie, staționând pe prima poziție două săptămâni la rând.

"Education, Education, Education & War" este primul album Kaiser Chiefs înregistrat fără toboșarul Nick Hodgson, ce a părăsit trupa anul trecut. Pentru acest disc, formația a colaborat cu producătorul Ben H Allen III, piesele fiind înregistrate la The Maze Studio în Atlanta, Georgia.

Tracklist "Education, Education, Education & War" - Kaiser Chiefs:

  1. The Factory Gates
  2. Coming Home
  3. Misery Company
  4. Ruffians On Parade
  5. Meanwhile Up In Heaven
  6. One More Last Song
  7. My Life
  8. Bows & Arrows
  9. Cannons
  10. Roses

Kaiser Chiefs a lansat ultimul album în 2011. "The Future Is Medieval" a avut un succes comercial moderat, urcând până pe poziția a 10-a în topurile din UK și până pe 25 în Australia. Cel mai popular disc al trupei rămâne "Employment", primul album Kaiser Chiefs. Discul s-a vândut în peste 3 milioane de exemplare, aducând formației trei Brit Awards și un premiu NME pentru Best Album. Materialul include hiturile "I Predict a Riot", "Oh My God" și "Everyday I Love You Less and Less".

Kaiser Chiefs - "Meanwhile Up In Heaven" - VIDEOCLIP

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marius Moga a lansat prima melodie solo, "Pe Barba Mea" - VIDEOCLIP

Marius Moga a lansat videoclipul primului său single solo, "Pe Barba Mea". Versurile piesei sunt semnate de Moga, pentru compoziție...

Închide