Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kaiser Chiefs - "Meanwhile Up In Heaven" - LYRIC VIDEO

Kaiser Chiefs a lansat un lyric video pentru noul single "Meanwhile Up In Heaven". Piesa este cel de-al doilea extras de pe albumul "Education, Education, Education & War", clasat pe primul loc în topul albumelor din UK.

Publicat

pe

Kaiser Chiefs
Kaiser Chiefs

Kaiser Chiefs a revenit anul acesta cu un album nou, intitulat "Education, Education, Education & War". Albumul a beneficiat de o expunere sporită prin intermediul proaspătului jurat The Voice UK, Ricky Wilson. După ce a refuzat în 2012 oferta de jurat în cadrul emisiunii The Voice din Marea Britanie, solistul de la Kaiser Chiefs a acceptat propunerea pentru sezonul din 2014. Acesta s-a alăturat juriului format din Kylie MinogueTom Jones și will.i.am. Deși nu a câștigat trofeul, promovarea a prins bine trupei, discul "Education, Education, Education & War" debutând pe primul loc în clasamentul albumelor din Marea Britanie.

Noul material discografic este cel de-al cincilea din cariera formației indie rock și primul fără toboșarul Nick Hodgson, ce a părăsit trupa anul trecut. Pentru acest disc, trupa a colaborat cu producătorul Ben H Allen III, piesele fiind înregistrate la The Maze Studio în Atlanta, Georgia.

Tracklist "Education, Education, Education & War" - Kaiser Chiefs:

  1. The Factory Gates
  2. Coming Home
  3. Misery Company
  4. Ruffians On Parade
  5. Meanwhile Up In Heaven
  6. One More Last Song
  7. My Life
  8. Bows & Arrows
  9. Cannons
  10. Roses

Kaiser Chiefs a lansat ultimul album în 2011. "The Future Is Medieval" a avut un succes comercial moderat, urcând până pe poziția a 10-a în topurile din UK și până pe 25 în Australia. Cel mai popular disc al trupei rămâne "Employment", primul album Kaiser Chiefs. Discul s-a vândut în peste 3 milioane de exemplare, aducând formației trei Brit Awards și un premiu NME pentru Best Album. Materialul include hiturile "I Predict a Riot", "Oh My God" și "Everyday I Love You Less and Less".

Kaiser Chiefs - "Meanwhile Up In Heaven" - LYRIC VIDEO

Trending