Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jack White a lansat "Just One Drink" - AUDIO

După un "Blunderbuss", clasat pe primul loc în topul Billboard, Jack White revine cu cel de-al doilea disc din carieră. "Lazaretto", va fi lansat pe 10 iunie 2014 sub egida propriei case de discuri, Third Man Records, iar noul single este "Just One Drink" și poate fi ascultat pe InfoMusic.

Publicat

pe

Jack White
Jack White │ FOTO: www.facebook.com

Cu "Lazaretto", Jack White a inregistrat un record mondial, "World’s Fasted Released Record", discul fiind înregistrat, masterizat, și pus în vânzare în doar 3 ore și 21 de minute.

În ce privește albumul "Lazaretto", titlul noului disc ar putea fi inspirat din istoria Italiei. Conform Oxford English Dictionary, termenul "lazaretto" a fost folosit pentru prima oară la mijlocul secolului al 16-lea în volumul "The Historie of Italie" al lui William Thomas. Scriitorul galez povestește în cartea sa despre o casă în apropiere de Veneția - lazaretto - unde erau tratați oamenii bolnavi de ciumă.

Recent, casa de discuri Third Man Records a anuntat că va relansa pe vinil o parte din single-urile aflate pe albumul "Elephant" semnat de către the White Stripes, iar acesta va conţine şi cover-uri semnate de Brendan Benson- "Good To Me", Blanche - "Who's To Say", Soledad Brothers - "St. Ides of March", alături de un live medley pentru "I Fought Piranhas" şi "Let's Build a Home."

Jack White - "Just One Drink"

Tracklist "Lazaretto":

  1. Three Women
  2. Lazaretto
  3. Temporary Ground
  4. Would You Fight For My Love?
  5. High Ball Stepper
  6. Just One Drink
  7. Alone In My Home
  8. Entitlement
  9. That Black Bat Licorice
  10. I Think I Found The Culprit
  11. Want And Able

Trending