Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Holograma lui Michael Jackson la Billboard Music Awards - VIDEO

Holograma lui Michael Jackson a fost surpriza galei Billboard Music Awards 2014. Prin intermediul ultimelor mijloace ale tehnologiei, regele muzicii pop a fost din nou prezent pe scenă pentru un moment special, pregătit cu ocazia lansării albumului-postum "Xscape". Preastația poate fi urmărită în articol.

Michael Jackson

Michael Jackson rămâne regele muzicii pop, indiferent cât de saturată ar părea industria muzicală. Afecțiunea pe care fanii i-o poartă lui Michael este o certitudine demonstrată în diferite momente-cheie ale carierei sale, implicit acum, când albumul postum "Xscape" îl readuce în atenția mediatică pe legendarul artist.

Gala Premiilor Billboard, ce a avut loc pe 18 mai în Los Angeles, a fost prilejul perfect pentru revenirea lui Michael Jackson pe scenă. În fața celor mai sonore nume actuale ale industriei și a milioanelor de telespectatori, holograma lui Michael Jackson a furat luminile reflectoarelor vreme de 4 minute. Regele împreună cu o echipă de dansatori au pus în scenă un show incendiar, lăsându-i cu respirația tăiată și cu lacrimi în ochi pe mulți dintre cei prezenți la gală. Piesa interpretată a fost "Slave to the Rhythm", de pe albumul "Xscape".

Holograma lui Michael Jackson la Billboard Music Awards

Noul album "Xscape" include 8 opt piese originale ale lui Michael jackson, ce nu au fost lansate până acum. Melodiile au fost înregistrate în perioada 1983 - 1999, însă nu au fost incluse pe niciunul dintre albumele legendarului artist. La producția acestui material au lucrat nume mari ale industriei, precum Timbaland, Rodney Jerkins, Stargate și John McClain.

Tracklist "Xscape" - Michael Jackson:

  1. “Love Never Felt So Good”
  2. “Chicago”
  3. “Loving You”
  4. “A Place With No Name”
  5. “Slave To The Rhythm”
  6. “Do You Know Where Your Children Are”
  7. “Blue Gangsta”
  8. “Xscape”

"Xscape" a debutat pe primul loc în topul albumelor din UK, acesta fiind cel de-al 10-lea disc din cariera lui Michael Jackson care atinge această performanță.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe data de 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic pe care artistul îl folosea ca somnifer.

Michael Jackson, Justin Timberlake - "Love Never Felt So Good" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Michael Jackson
RECOMANDARE:Cumpără un album Michael Jackson

album-michael-jackson-live-in-bucharest-the-dangerous-touralbum-michael-jackson-onesalbum-michael-jackson-xscapealbum-michael-jackson-historyalbum-michael-jackson-this-is-it

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alex Velea câștigă finala sezonului "Te cunosc de undeva!" cu rolul Mirabelei Dauer - VIDEO

După aproximativ trei luni și jumătate, cel de-al cincilea sezon "Te cunosc de undeva!" s-a încheiat cu finala dată între...

Închide