Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Giulia - "Jocuri deocheate" - VIDEOCLIP

Giulia a lansat videoclipul piesei "Jocuri deocheate", un joc al dragostei în care nu există reguli și bariere. Single-ul este produs în studiourile HaHaHa Production, iar versurile vorbesc despre pasiune și senzualitate, despre puterea iubirii de a ne rupe de realitate și timp.

Giulia - ”Jocuri deocheate” (secvență videoclip)

Videoclipul piesei "Jocuri deocheate" a fost filmat la Ambasador Play, iar de imagine s-au ocupat Ciprian Strugariu și Vlad Huidu. Noul single Giulia este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music.

""Jocuri deocheate" este o piesă curajoasă. Versurile dau frâu liber imaginației, ne rup de realitate și ne transpun într-un joc al dragostei. Iubirea nu înseamnă doar mii de fluturi în stomac, ci este un joc al pasiunii. Acesta este, de fapt, mesajul piesei", a declarat Giulia.

Giulia a debutat în muzică la vârsta de șase ani, iar notorietatea a venit odată cu formarea trupei Candy. Din 2004, artista a ales să urmeze o carieră solo, lansând un prim album, intitulat "Giulia". Au urmat colaborări cu trupa DJ Project și alte piese solo de succes. Din 2013, Giulia s-a alăturat echipei HaHaHa Production.

Giulia - "Jocuri deocheate" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Giulia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pitbull, Jennifer Lopez - "We Are One (Ole Ola)" (FIFA 2014) - VIDEOCLIP

Imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal 2014 este promovat printr-un videoclip energic și plin de culoare. "We Are One...

Închide