Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

George Michael a lansat "Feeling Good" - VIDEOCLIP

George Michael a lansat pe 17 martie un nou album, "Symphonica", iar acum ne propune spre vizionare videoclipul "Feeling Good". Celebrul designer Jean Paul Gaultier apare la inceputul clipului care a fost filmat în timpul concertului său de la Opera Palais Garnier, din Paris. Pe fundal sunt proiectate imagini provocatoare cu Dita von Teese.
George Michael

George Michael

Cu "Symphonica", George Michael, în vârstă de 51 de ani, încheie astfel o pauză dicografică de 10 ani, revenind cu 17 piese produse împreună cu Phil Ramone. Cunoscutul producător de origine africană a colaborat de-a lungul carierei cu artiști precum Frank Sinatra, BB King, Elton John sau Stevie Wonder. Acesta s-a stins din viață în martie 2013, cauza morții fiind un anevrism cerebral.

Symphonica” a fost înregistrat în perioada desfășurării turneului cu același nume, respectiv 2011-2012. Materialul poate fi achiziționat în varianta standard (14 piese) sau deluxe (17 piese), în format CD sau digital.

George Michael nu a mai lansat un material discografic din 2004, deși “Patience” a fost un album de succes. Vândut în peste 4 milioane de exemplare în întreaga lume, albumul a debutat pe primul loc în topurile din UK. Discul a inclus hituri precum “Amazing”, “Freeek!”, “Shoot the Dog” sau “Flawless (Go to the City)”.

George Michael - "Feeling Good"

Tracklist "Symphonica":

 1. Through
 2. My Baby Just Cares For Me
 3. A Different Corner
 4. Praying For Time
 5. Let Her Down Easy
 6. The First Time Ever I Saw Your Face
 7. Feeling Good
 8. John and Elvis Are Dead
 9. One More Try
 10. Cowboys and Angels
 11. Idol
 12. Brother Can You Spare a Dime
 13. Wild is the Wind
 14. You’ve Changed

Citește mai multe despre George Michael
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Imagine Dragons - "Battle Cry" (soundtrack "Transformers: Age of Extinction") - TEASER

Imagine Dragons a lansat un teaser al noului single "Battle Cry", ce va fi inclus pe coloana sonoră a blockbusterului...

Închide