Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Videoclip nou Garbage - "Girls Talk" feat. Brody Dalle

Garbage a lansat videoclipul noului single "Girls Talk". Piesa este o colaborare cu Brody Dalle și a fost înregistrată pentru Record Store Day. Pentru videoclip trupa a lucrat cu Sophie Muller, regizoare britanică asociată cu nume precum Sophie Ellis-Bextor, No Doubt, Sade, The Killers.

Publicat

pe

Garbage

"Girls Talk" este o piesă lansată de Garbage cu ocazia Record Store Day 2014. Ideea acestei melodii datează din 2007, trupa compunând single-ul pentru albumul greatest hits "Absolute Garbage". Conform spuselor lui Butch Vig, toboșarul formației, piesa în forma sa inițială avea "un sound foarte cool, cu un accent pronunțat pe chitări și violoncele". Noua versiune, înregistrată cu Brody Dalle la voce, îl are pe Eric Avery (cofondator al trupei Jane's Addiction) la bas. De mixajul melodiei s-a ocupat Billy Bush, producător american cunoscut pentru colaborările cu Muse, The Offspring și Beck.

Inițial, titlul piesei a fost "Girls Talk Shit". Pentru lansarea din cadrul Record Store Day 2014 numele a fost modificat, devenind "Girls Talk", cel de-al treilea single Garbage promovat prin intermediul acestui eveniment. Celelalte două single-uri lansate de trupă cu ocazia Record Store Day sunt "Because the Night" și "Blood for Poppies"/"Battle In Me".

"Girls Talk" a fost lansat în format vinil, în ediție limitată, împreună cu piesa "Time Will Destroy Everything". Fanii au avut la dispoziție doar 4000 de exemplare.

Colaborarea trupei Garbage cu Brody Dalle, fosta vocalistă a trupei punk rock The Distillers, nu este întâmplătoare. Recent, Shirley Manson a înregistrat cu Brody Dalle piesa "Meet the Foetus / Oh The Joy". Melodia este extrasă de pe albumul de debut solo al lui Brody, disc intitulat "Diploid Love".

Garbage - "Girls Talk" feat. Brody Dalle

Trending