Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip nou Garbage - "Girls Talk" feat. Brody Dalle

Garbage a lansat videoclipul noului single "Girls Talk". Piesa este o colaborare cu Brody Dalle și a fost înregistrată pentru Record Store Day. Pentru videoclip trupa a lucrat cu Sophie Muller, regizoare britanică asociată cu nume precum Sophie Ellis-Bextor, No Doubt, Sade, The Killers.

Garbage

"Girls Talk" este o piesă lansată de Garbage cu ocazia Record Store Day 2014. Ideea acestei melodii datează din 2007, trupa compunând single-ul pentru albumul greatest hits "Absolute Garbage". Conform spuselor lui Butch Vig, toboșarul formației, piesa în forma sa inițială avea "un sound foarte cool, cu un accent pronunțat pe chitări și violoncele". Noua versiune, înregistrată cu Brody Dalle la voce, îl are pe Eric Avery (cofondator al trupei Jane's Addiction) la bas. De mixajul melodiei s-a ocupat Billy Bush, producător american cunoscut pentru colaborările cu Muse, The Offspring și Beck.

Inițial, titlul piesei a fost "Girls Talk Shit". Pentru lansarea din cadrul Record Store Day 2014 numele a fost modificat, devenind "Girls Talk", cel de-al treilea single Garbage promovat prin intermediul acestui eveniment. Celelalte două single-uri lansate de trupă cu ocazia Record Store Day sunt "Because the Night" și "Blood for Poppies"/"Battle In Me".

"Girls Talk" a fost lansat în format vinil, în ediție limitată, împreună cu piesa "Time Will Destroy Everything". Fanii au avut la dispoziție doar 4000 de exemplare.

Colaborarea trupei Garbage cu Brody Dalle, fosta vocalistă a trupei punk rock The Distillers, nu este întâmplătoare. Recent, Shirley Manson a înregistrat cu Brody Dalle piesa "Meet the Foetus / Oh The Joy". Melodia este extrasă de pe albumul de debut solo al lui Brody, disc intitulat "Diploid Love".

Garbage - "Girls Talk" feat. Brody Dalle

Citește mai multe despre Brody DalleGarbage
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey a dezvăluit tracklistul albumului "Ultraviolence"

Lana Del Rey continuă promovarea noului album "Ultraviolence" prin dezvăluirea listei de piese incluse pe acest material. Recent, artista a...

Închide