Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Fine it's Pink a lansat un nou videoclip - "Secret Island"

Fine it’s Pink, o trupă tânără din peisajul muzical românesc, a lansat un nou videoclip. "Secret Island" este regizat de Iustin Șurpănelu, cel care se ocupă de partea vizuală a promovării trupei. Fine it's Pink vor putea fi ascultați live în cadrul Control Day Out, programat pentru data de 27 iunie.
Fine It's Pink

Fine It's Pink

Fine it’s Pink și-a început călătoria muzicală la începutul anului 2013. Primele live-uri au fost sesiuni de cover-uri ce împleteau muzica lor preferată cu căutarea unui sound propriu. Puternic influenţaţi de Sigur Ros, Pink Floyd, Alt J si Radiohead sound-ul FIP a început să prindă culoare, concretizându-se într-un melanj care împleteşte natural tonalitățile post-rock, trip-hop şi electronic. Aflați încă la început de drum, trupa a bifat câteva evenimente autohtone de amploare la Electric Castle, Grolsch Anti-Mall, Cozla Music Fest, Street Delivery Iași.

Fine it’s Pink îi are în componență pe Ioana Lefter – voce, clape, Alexandru Barnea – chitară, Răzvan Moroșanu – chitară, Călin Andrei – tobe și Iustin Șurpănelu – vizuale.

Fine it's Pink - "Secret Island"

Fine it's Pink va cânta vara aceasta în cadrul evenimentului Control Day Out, ce revine în forță pe 27 iunie, de data aceasta pe iarbă. După o pauză de un an, fanii fest-ului sunt așteptați în centrul Bucureștiului, la arena Verde Stop (ex Zone Arena).

A treia ediție Control Day Out  îl readuce în România pe nonconformistul artist britanic Tricky, aflat în turneul de promovare a celui mai recent album, False Idols. Alături de acesta, pe scenă vor urca artiști cu nume sonore din istoria live a clubului Control: Chinawoman, When Saints Go Machine, precum și Alexandrina și mai sus numiții Fine, it's Pink.

Pretul biletelor pentru Control Day Out:

  • Early Bird: 75 de lei (8 mai - 18 mai)
  • Tarif normal: 100 de lei (19 mai - 26 iunie)
  • În ziua evenimentului: 130 de lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Fine it's Pink
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli acces pentru concertul Mariza de la Sala Palatului

Mariza, diva internațională a muzicii fado, va concerta la Sala Palatului pe 15 mai, evenimentul fiind organizat de Amphitrion. Vezi...

Închide