Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Elton John lanseaza DVD-ul "The Million Dollar Piano"

Dupa aparitia albumului "The Diving Board", lansat in septembrie 2013, Elton John revine cu nou material, de aceasta data fiind vorba despre un DVD.
Elton John

Elton John

"The Million Dollar Piano" va avea lansarea pe 30 iunie sub egida Eagle Rock Entertainment in format DVD si Blu-ray si contine piese calsice din repertoriul celebrului solist ca "I'm Still Standing", "Rocket Man", "Philadelphia Freedom", "Your Song", "Goodbye Yellow Brick Road", 'Circle Of Life", "Blue Eyes", "Bennie and the Jets", "Don't Let The Sun Go Down On Me", "Crocodile Rock" si "I Guess That's Why They Call It The Blues".

"The Million Dollar Piano" a fost filmat la resedinta lui Elton John, Colosseum at Caesars Palace din Las Vegas, spectacolul sarbatorind parteneriatul de un deceniu dintre artist si renumitul producator de echipamente muzicale, Yamaha. Pe langa cele 19 piese incluse pe disc, Elton John ofera fanilor 4 piese bonus ce au fost inregistrate in 2012 la Kiev. Este borba de melodiile "Candle In The Wind", "Sacrifice", "Sad Songs (Say So Much)" si "Don't Let The Sun Go Down On Me".

"The Diving Board", ultimul album Elton John, a fost lansat in septembrie 2013. Este cel de-al 30-lea album din carieră si primul disc după o pauză de șapte ani, precedentul material discografic "The Captain & the Kid" fiind lansat în anul 2006. Discul este produs de T-Bone Burnett iar melodiile au fost compuse în două sesiuni diferite alături de Bernie Taupin, textierul care este alături de acesta încă din anul 1967. La acest disc și-au mai adus contribuția bateristul Jay Belleroses, basistul Raphael Saadiq, chitaristul Doyle Bramhall, clăparul Keefus Ciancia și percuționistul Jack Ashford. "The Diving Board" conține 13 piese și este un mix de muzică gospel, blues, jazz, soul și country.

Tracklist "The Million Dollar Piano":

 1.     The Bitch Is Back
 2.     Bennie and the Jets
 3.     Rocket Man
 4.     Levon
 5.     Tiny Dancer
 6.     Your Song
 7.     Mona Lisas And Mad Hatters
 8.     Better Off Dead
 9.     Indian Sunset
 10.     Blue Eyes
 11.     Goodbye Yellow Brick Road
 12.     I Guess That's Why They Call It The Blues
 13.     Don't Let The Sun Go Down On Me
 14.     Philadelphia Freedom
 15.     I'm Still Standing
 16.     Crocodile Rock
 17.     Saturday Night's Alright For Fighting
 18.     Circle Of Life
 19.     Song For Guy (credits)

Citește mai multe despre Elton John
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jay-Z & Beyonce - "Run" - TRAILER "On the Run"

Jay-Z și Beyonce sunt din nou Bonnie & Clyde în noul trailer "Run", ce promovează turneul "On the Run" pe...

Închide