Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Ed Sheeran - "Sing" - VIDEOCLIP

Ed Sheeran ne arată cum se distrează un rockstar, fără a-și compromite imaginea de "băiat cuminte". În noul videoclip "Sing" tânărul artist este dublat de o păpușă carismatică, ce reușește să facă impresie oriunde ar merge. Evident, femeile frumoase roiesc în jurul său. În noul videoclip, regizat de Emil Nava, apare și Pharrell Williams, cel care a produs piesa "Sing".

Ed Sheeran - "Sing" (secvență videoclip)

Piesa "Sing" a fost înregistrată în studioul Jungle City din New York, pentru producție artistul colaborând cu Pharrell Williams.

"El (Pharrell) are un stil soul. M-am simțit puțin inconfortabil la început, pentru că el încerca să mă scoată din zona mea de confort. Aveam deja două piese foarte similare stilului meu, iar el îmi spunea: <<Nu are niciun rost să înregistrezi cu mine dacă nu vrei să vii puțin către partea mea>>. Eu aveam deja o idee foarte clară asupra a ceea ce voiam să fac și tocmai asta era problema. Deveneam predictibil."

"Sing" este extrasă de pe albumul "X", ce va apărea pe piață în iunie 2014. Noul disc include 12 piese în varianta standard și 16 în varianta deluxe.

În ce privește planurile sale de viitor, ce se extind dincolo de lansarea albumului "X", artistul a mărturisit într-un interviu acordat publicației The Daily Star că își dorește ca muzica lui să ajungă peste tot în lume.

"În fiecare an îmi stabilesc un obiectiv. Anul acesta scopul meu este să ajung mai departe. Vreau ca muzica mea să ajungă peste tot pe glob."

Ed Sheeran s-a născut în  Halifax, West Yorkshire, bunicii acestuia fiind de origine irlandeză. Amintirile din copilărie și adolescență sunt legate de folk-ul lui Damien Rice și de muzica lui Van Morison, o legendă a blues-ului din Irlanda. A învățat să cânte la chitară de la o vârstă foarte fragedă, în liceu începând deja să compună piese.

Albumul de debut "+" a fost lansat pe piață în septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Atlantic Records. Materialul discografic a debutat pe prima poziție în topurile din UK și pe locul 5 în topul american Billboard 200. Albumul i-a adus lui Ed Sheeran  și două premii la Brit Awards la categoriile "British Breakthrough Act" și "British Solo Male Artist".

Ed Sheeran - "Sing" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Ed SheeranPharrell Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avicii a lansat "Lay Me Down" - VIDEOCLIP

DJ-ul Avicii a lansat videoclipul piesei "Lay Me Down". Clipul a fost filmat in martie la Tele2 Arena din Stockholm,...

Închide