Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Ed Sheeran - "All of the Stars" - VIDEOCLIP

Ed Sheeran a lansat videoclipul noului single "All of the Stars". Piesa este soundtrack al filmului "The Fault In Our Stars", ce va avea premiera în cinematografe în iunie 2014.

Ed Sheeran

Ed Sheeran a lansat un videoclip cu mesaje motivaționale pentru piesa "All of the Stars". Melodia va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului "The Fault In Our Stars", o dramă romantică ce reiterează tematica clasicei pelicule "Love Story". Lungmetrajul este o ecranizare a romanului lui John Green, publicat în 2012 și apreciat de publicații precum The New York Times și  Entertainment Weekly. Adaptarea cărții a fost preluată de Scott Neustadter și tânărul regizor Josh Boone, distribuția incluzând atât actori din noua generație precum Shailene Woodley și Ansel Elgort, cât și actori consacrați precum Willem Dafoe.

Ed Sheeran promovează în prezent noul album "X", ce va apărea pe piață în iunie 2014. Cel de-al doilea disc din cariera artistului include 12 piese, printre producătorii cu care a lucrat la realizarea lor numărându-se și Pharrell Williams.

Ed Sheeran s-a născut în  Halifax, West Yorkshire, bunicii acestuia fiind de origine irlandeză. Amintirile din copilărie și adolescență sunt legate de folk-ul lui Damien Rice și de muzica lui Van Morison, o legendă a blues-ului din Irlanda. A învățat să cânte la chitară de la o vârstă foarte fragedă, în liceu începând deja să compună piese.

Albumul de debut "+" a fost lansat pe piață în septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Atlantic Records. Materialul discografic a debutat pe prima poziție în topurile din UK și pe locul 5 în topul american Billboard 200. Albumul i-a adus lui Ed Sheeran  și două premii la Brit Awards la categoriile "British Breakthrough Act" și "British Solo Male Artist".

Ed Sheeran - "All of the Stars" - VIDEOCLIP

"The Fault In Our Stars" - Trailer

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kirk Hammett susține că din toamnă noul album Metallica va prinde contur

Kirk Hammett de la Metallica a declarat recent într-un interviu că trupa plănuiește să-și concentreze atenția asupra noului album începând...

Închide