Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Die Antwoord a lansat un nou videoclip, "Pitbull Terrier"

Trupa de rap-rave Die Antwoord a lansat videoclipul noului single "Pitbull Terrier". Piesa este cel de-al doilea extras de pe albumul "Donker Mag", ce va fi lansat pe piață la începutul lunii iunie. Noile single-uri Die Antwoord vor putea fi ascultate live anul acesta în cadrul Electric Castle Festival.

Die Antwoord - "Pitbull Terrier" (secvențe videoclip)

Die Antwoord a lansat un videoclip de efect pentru noul single "Pitbull Terrier". Abordând același stil provocator ce i-a făcut cunoscuți la nivel internațional, Ninja și Yolandi Visser joacă roluri ce incită, surprind și-ți captează atenția. Clipul este regizat chiar de către Ninja, pentru producție grupul lucrând cu Zef Films.

Stârnind interes prin imaginea lor, cei doi vocaliști originari din Africa de Sud au mărturisit în cadrul interviurilor acordate că munca lor este asemenea unui ”documentar de ficțiune” ce merge pe ideea unor exagerări.

"Oamenii sunt inconștienți și trebuie să-ți folosești arta drept mecanism ce creează șocuri pentru a-i trezi. Unii oameni nu reacționează niciodată. Vor continua pur și simplu să te întrebe <<E real? E real?>>. (...) Trebuie pur și simplu să continui cu viziunea ta futuristă. Trebuie să fii un ghid bun pentru a-i ajuta pe oameni să se desprindă de un trai plictisitor", a declarat Ninja pentru revista Spin.

Die Antwoord - "Pitbull Terrier" - VIDEOCLIP

Înființată acum șase ani în Cape Town, trupa Die Antwoord vine anul acesta la Electric Castle pentru a-și promova ultimul album, "Donker Mag", care va apărea pe piaţă pe data de 2 iunie. Trupa s-a lansat în 2009, cu albumul SOS, combinând într-un mod inedit hip-hopul cu ritmurile electro și rave. Die Antwoord se bucură de milioane de vizualizări pe Youtube, toate albumele lor putând fi downloadate gratuit de pe internet.

Electric Castle Festival se va desfășura în perioada 19 – 24 iunie 2014, la Castelul Banffy, lângă Cluj-Napoca. Evenimentul va reuni anul acesta peste 100 de artiști care vor concerta, timp de patru zile, pe cinci scene.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Die Antwoord
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paraziții au lansat "Bot în bot cu o lepră mică" - VIDEOCLIP EXPLICIT

Cheloo, Ombladon și Freakadadisk au revenit cu un videoclip nou. "Bot în bot cu o lepră mică", regizat de Vladimir...

Închide