Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

"Derniere Danse" (Indila) în versiune Amadeus la vioară, violoncel și pian - VIDEO

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis, respectiv cele patru artiste din trupa Amadeus, au lansat un cover al hitului “Derniere Danse”, interpretat de Indila. Videoclipul noii versiuni a fost filmat în București, prezentând orașul ca Micul Paris pregătit să fie descoperit de potențialii turiști străini.

Amadeus

Melodia care a devenit fenomen peste tot în lume și al cărei videoclip filmat pe străzile Parisului a strâns aproape 70 de milioane de vizualizări, este acum interpetată de Amadeus exclusiv la vioară, violoncel și pian. Andreea, Patricia, Bianca și Naomi au filmat "Derniere Danse" în centrul vechi, lângă Arcul de Triumf, Ateneul Român, în Piața Revoluției, Palatul Parlamentului, Parcul Izvor, Parcul Herăstrău, pe malul Dâmboviței și pe singurul helioport situat pe o clădire privată din București, Crystal Tower Bucharest Heliport, loc ce oferă o panorama extraordinară a capitalei.

Regizorul clipului este George Mihăilescu, cel care a regizat și videoclipul piesei "Fericirea are chipul tău", varianta bossa-nova a piesei Mihaelei Runceanu, interpretată de Amadeus.

"Ne-am dorit să prezentăm Bucureștiul ca același Mic Paris așa cum era denumit în perioada interbelică și să arătăm că poți trăi momente încântătoare aici, zi de zi, dacă știi să privești și cu inima deschisă, să remarci adevărata frumusețe a orașului în care trăiești, dincolo de preconcepțiile preluate nedrept de la negativiștii din jurul nostru. Sperăm ca prin acest clip, cei de afară să redescopere Bucureștiul sau să li se confirme încă o dată că merită să îl viziteze", declară Andreea Runceanu.

Amadeus a concertat în ultimii 13 ani în cadrul celor mai importante evenimente publice si private din țară, dar și peste hotare, reprezentând România cu mândrie la evenimente în Europa, Asia, Africa și America (World Expo Shanghai 2010, Carnavalul de la Venetia, Formula 1 Viena, NYE Event Baku Azerbaidjan, Gulf Insurance Group 50th Anniversary in Kuwait, etc).

Indila - "Derniere Danse" (Amadeus instrumental cover)

Citește mai multe despre AmadeusIndila
RECOMANDARE:Cumpără albumul INDILA - Mini World
Cumpara albumul INDILA - Mini World

Cumpara albumul INDILA - Mini World

"Mini World" este debutul discografic al lui INDILA. Lansat pe 24 februarie 2014, albumul a înregistrat vânzări de peste 40.000 de exemplare în doar prima săptămână. Discul cuprinde 10 melodii, printre care și single-urile "Dernière danse", "Tourner dans le vide" și "S.O.S" . Albumul a ajuns Number One în Franța și Belgia.

CUMPĂRĂ ALBUMUL

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rockstadt Extreme Fest se desfășoară pe parcursul a 4 zile

Rockstadt Extreme Fest se va desfășura pe parcursul a 4 zile. Data de 13 august este oficial inclusă în cadrul...

Închide