Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

David Gilmour, surprins în studioul de înregistrări - FOTO

David Gilmour lucrează la cel de-al patrulea album solo din carieră. Chiar dacă nu au fost dezvăluite încă foarte multe detalii, înregistrările noului disc decurg, se pare, foarte bine. Fostul membru Pink Floyd a fost surprins în studio, acolo unde "magia" David Gilmour ia naștere.

David Gilmour

Cu trei albume solo în discografie, o nominalizare la premiile Grammy pentru piesa "Castellorizon" de pe materialul "On An Island", și discuri de colecție lansate alături de foștii colegi din Pink FloydDavid Gilmour este pregătit să revină cu noi compoziții. După o pauză de 7 ani, artistul a confirmat anul trecut că a început să lucreze la un nou material discografic, pe lista colaboratorilor fiind incluși David Crosby și Graham Nash.

De la anunțul privind lansarea celui de-al 4-lea disc solo au trecut deja luni bune și nicio altă informație legată de album nu a mai fost dezvăluită. Chiar dacă nu ține presa la curent cu noutățile, David Gilmour este însă sârguincios, iar soția sa, Polly Samson, a avut grijă ca fanii chitaristului să afle ce se pune la cale. Poza de mai jos este opera ei, acesta fiind primul așa-zis teaser.

David Gilmour, în vârstă de 67 de ani, a fost clasat pe poziția a 14-a în topul revistei The Rolling Stone al celor mai buni chitariști din toate timpurile. Primul său album solo a fost lansat în 1978, cel de-al doilea apărând pe piață la 6 ani distanță.

Într-un interviu acordat recent publicației NME, fostul coleg de trupă Nick Mason povestea că este pregătit oricând pentru o reunire Pink Floyd. Conform acestuia, tobele și geanta cu cele necesare pentru drum sunt gata, mai lipsește doar telefonul care să-l determine să se reîntoarcă în formație. Ultima reunire Pink Floyd a avut loc în 2005, când David GilmourNick MasonRoger Waters și Richard Wright au cântat împreună la Londra, în cadrul evenimentului Live 8.

Citește mai multe despre David Gilmour
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sabaton - "To Hell And Back" - VIDEOCLIP

Pe 16 mai formația suedeză Sabaton lansează cel de-al 7-lea album din carieră, intitulat "Heroes". Primul videoclip de promovare este...

Închide