Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Damon Albarn (Gorillaz, Blur) a lansat "Mr Tembo" - VIDEOCLIP

Damon Albarn de la Blur și Gorillaz a lansat pe 28 aprilie, după o pauză de 11 ani, un nou album solo intitulat "Everyday Robots". Al doilea single care se bucură de un videoclip este pentru piesa "Everyday Robots" și îl puteți urmări pe InfoMusic.

Damon Albarn

Piesa "Mr Tembo" este despre un pui de elefant orfan și a fost compusă în Africa. Clipul ne prezintă imagini cu Damon Albarn și trupa lui, The Heavy Seas, și un televizor vechi care spunea povestea micului elefant. Clipul a fost filmat în biserica penticostală City Mission Church din Leytonstone alături de corul acesteia.

"Everyday Robot", este produs de Richard Russell și a fost înregistrat în Londra anul trecut. Discul este format din 12 melodii și conține colaborări cu Brian Eno și Natasha Khan de la trupa Bat For Lashes. Cei interesați pot achiziționa albumul în format digital, CD și vinil.

Damon Albarn a declarat că acest material, ce vine la 11 ani distanță față de albumul solo de debut "Democrazy" (2003), este o autobiografie. Piesele sunt inspirate din experiențele muzicale pe care le-a trăit de-a lungul timpului, începând cu trupa Blur și realizarea proiectului Gorillaz.

Damon Albarn - "Mr Tembo"

Tracklist "Everyday Robots":

 1. Everyday Robots
 2. Hostiles
 3. Lonely Press Play
 4. Mr Tembo
 5. Parakeet
 6. The Selfish Giant
 7. You And Me
 8. Hollow Ponds
 9. Seven High
 10. Photographs (You Are Taking Now)
 11. The History Of A Cheating Heart
 12. Heavy Seas Of Love

Citește mai multe despre Damon Albarn
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fine it's Pink a lansat un nou videoclip - "Secret Island"

Fine it’s Pink, o trupă tânără din peisajul muzical românesc, a lansat un nou videoclip. "Secret Island" este regizat de...

Închide