Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu au lansat "Vom Veni" - AUDIO

Cristi Minculescu, fostul solist Iris, si chitaristul Nutu Olteanu au lansat piesa "Vom Veni". Single-ul este inregistrat alaturi de basistul Ken Sundberg si bateristul Anders Diephuis.

Cristi Minculescu & Nutu Olteanu.

"Vom Veni" va fi inclusa pe viitorul material discografic la care cei 2 lucreaza. Se pare ca pana in prezent au fost compuse 6 piese insa artistii doresc mai multe melodii dar distanța dintre ei face ca procesul sa fie unul greoi. Nutu Olteanu traieste in Suedia in timp ce Cristi Minculescu s-a stabilit in Germania.

În toamna anului 2012, vocea care a dat marca inconfundabilă a IRIS-ului, Cristi Minculescu, a anunțat că părăsește definitiv grupul alături de care a cunoscut consacrarea deplină. Acesta s-a stabilit împreună cu familia în Germania, la Regensburg, comunicând public în repetate rânduri că este vorba de o hotărâre definitivă. Fostul solist Iris a precizat însă că rămane deschis oricăror colaborări artistice și că va reveni în România ori de câte ori va fi solicitat să susțină concerte.

În Germania Cristi Minculescu a fondat trupa Lotus, alcătuită din muzicieni de diverse naționalități, alături de care a susținut un număr de peste 10 concerte în România și altele în Germania, țara unde își continuă activitatea muzicală.

Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu - "Vom Veni"

Citește mai multe despre Cristi MinculescuNuțu Olteanu
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Schimbare de dată pentru concertul Sarah Brightman de la București

Sarah Brightman va concerta la București pe 13 noiembrie 2014, nu pe 28 octombrie cum a fost programat inițial. Află...

Închide