Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertele Mariei Nazionale de la Bucureşti şi Cluj au fost reprogramate

Concertele Mariei Nazionale, una dintre cele mai iubite artiste pop din Italia, care urmau să aibă loc pe 13 mai – la Sala Palatului din Bucureşti şi 15 mai – la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca au fost reprogramate pentru 2 octombrie la București şi 4 octombrie la Cluj-Napoca.

Publicat

pe

Maria Nazionale (2014)
Maria Nazionale (2014) │ FOTO: www.marianazionale.it

Din cauza unor motive independente, organizatorul Amprenta Advertising a fost nevoit să modifice datele celor două concerte din România, însă promite două spectacole pline de emoţie în toamna acestui an.

Biletele vândute rămân valabile pentru concertele din toamnă. Persoanele care doresc să recupereze contravaloarea biletelor sunt rugate să se adreseze în perioada 8 mai - 7 iunie 2014 punctelor de vânzare Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), sediul Amprenta Advertising, Iulius Mall Cluj sau Polus Center Cluj de unde au achiziţionat tichetele. În cazul biletelor achiziţionate online sunteți rugați să trimiteți o solicitare la adresa [email protected] şi să returnați biletele în original până la data limită la birourile Eventim.

Maria Nazionale - "Ciao, Ciao"

Maria Nazionale s-a născut în Torre Annunziata, provincia di Napoli, începându-și cariera muzicală în jurul vârstei de 13 ani, cântând melodii clasice napoletane. A fost remarcată pentru talentul său desăvârşit de către cei de la EMI Labels, împreună cu care şi-a lansat primul album intitulat „Maria Nazionale”. Odată cu apariţia acestui album, artista a început să se bucure de notorietate, luând parte în cadrul mai multor emisiuni TV precum „Festivalbar”, „Premiatissima”, „Viva Napoli”. Din acel moment numele său a început să fie asociat cu artişti valoroşi ai muzicii şi a început să aprofundeze studiul muzical alături de Naymi Hachet. Pe parcursul carierei sale, artista a colaborat cu nume sonore ale muzicii italiene precum Nino D’Angelo, Tullio de Piscopo, Mario Merola, Nuccia Fumo. Albumul „Maria Nazionale Classic” care a fost lansat în anul 2004 sub îndrumarea maeştrilor Peppe Vessichio şi Maurizio Pica s-a bucurat de un succes remarcabil, reuşind să îi atragă laude din partea unor coloşi precum Andrea Bocelli şi Pippo Baudo.

În aprilie 2008, Maria Nazionale și-a anunțat cel mai recent album, „Puortame a Cammenà”, material ce conţine cântece scrise de autori de necontestat precum Enzo Gragnaniello, Pasquale Ziccardi (Mina), Federico Salvatore. Imediat după lansarea albumului, tot in aprilie 2008, actriţa Maria Nazionale a fost protagonista filmului “Gomorra” alături de actorii Toni Servillo şi Gianfelice Imparato. Pelicula a câștigat Marele Premiu la Festivalul de Film de la Cannes.

Comentează

Trending