Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Concert Tarja Turunen la București în noiembrie

Tarja Turunen continuă turneul de promovare al ultimului album, "Colours In The Dark", iar pe 4 noiembrie artista va reveni la București pentru un concert la Sala Palatului. Tarja își respectă astfel promisiunea făcută fanilor pe 7 mai 2013 când a concertat în aceeași locație alături de Mike Terrana.

Tarja Turunen

Evenimentul de atunci a fost organizat de Phoenix Entertainment ceea ce ne face să credem ca și cel din noiembrie poartă aceași semnătură. Tarja va fi însoțită de această dată de o trupă rock. Mai multe informații poți afla dacă citești recenzia concertului. Vom reveni în scurt timp cu informații despre prețul biletelor și modul de achiziționare.

Colours In The Dark“, a fost lansat în august 2013 prin intermediul casei de discuri earMUSIC. Cel de-al patrulea album solo al artistei este mixat și masterizat în Austin, Texas de către producatorul britanic Tim Palmer care a lucrat cu trupe ca Pearl Jam, U2, Robert Plant, David Bowie sau Ozzy Osbourne.

La sfârșitul acestei luni, pe 30 mai, Tarja Turunen și Mike Terrana vor lansa DVD-ul "Beauty & The Beat". Materialul este distribuit sub egida earMUSIC și conține reinterpretări ale unor compoziții clasice semnate de Bach, Strauss, Mozart și Rosini dar și coveruri după Queen și Led Zeppelin. Tarja și Mike au fost acompaniați de o orchestră formată din 100 de muzicieni.

Tarja - "I Walk Alone"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Tarja Turunen
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Moldova ratează finala Eurovision 2014 în urma primei semifinale - Vezi piesele calificate

Marți seară a avut loc prima semifinală Eurovision 2014, în urma căreia au fost aflați primii 10 finaliști calificați pentru...

Închide