Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert James Blunt pe 31 octombrie la Cluj-Napoca

Pe 31 octombrie 2014, James Blunt va concerta la Cluj-Napoca în cadrul turneului mondial de promovare al ultimului album, "Moon Landing". Evenimentul este organizat în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania - TIMAF si se va desfasura la Sala Polivalenta.

Publicat

pe

James Blunt
James Blunt │ FOTO: gallery-tabloid-celebrity.blogspot.com

Cea de a patra editie a Festivalului International de Muzica si Arta Transilvania va avea loc sub deviza "stART" in perioada 3 - 19 octombrie 2014 si va cuprinde spectacole cu artisti internationali si nationali, petreceri, initiative experimentale inovatoare, proiectii de filme in spatii neconventionale, pavilioane dedicate artelor si celor 5 simturi si o premiera mondiala.

Albumul "Moon Landing" vine după o pauză de trei ani în care presa a speculat chiar și posibilitatea retragerii artistului din industria muzicală, motivul fiind o declarație a acestuia prin care menționa că va lua o pauză nedefinit de lungă. Din fericire pentru fanii James Blunt, activitatea sa muzicală continuă.

Pret bilete concert James Blunt la Cluj:

  • Biletele vor fi puse în vânzare de săptămâna viitoare, cu preţuri cuprinse între 50 şi 250 de lei.

Cu aproximativ 17 milioane de discuri si 20 de milioane de single-uri vandute in intreaga lume, castigator a doua premii Brit Awards, doua premii Ivor Novello si de cinci ori nominalizat al premiilor Grammy, James Blunt este unul dintre cei mai indragiti artisti, muzica acestuia clasandu-se in primele pozitii ale top-urilor muzicale de specialitate din intreaga lume.

James Blunt – "Postcards"

Comentează

Trending