Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Concert Aylin & The Lucky Charms la WonderDay

Aylin Cadir, tânara artistă de jazz de origine turcă sosește pe 29 iunie la WonderDay alături de trupa sa, The Lucky Charms, în cadrul unui concert șarmant de jazz cu influențe pop și retro. Aylin & The Lucky Charms se alătura astfel lui Asaf Avidan, Delilah, Noora Noor și Tape Five în programul artistic al Zilei Minunilor de pe domeniul Palatului Mogoșoaia.
Aylin Cadîr

Aylin Cadîr

Aylin și-a început cariera muzicală la 16 ani odată cu participarea de succes la un concurs de muzică din Romania unde a avut parte de o experiență de neuitat alături de trupa Pops. Anii au trecut, iar artista și-a descoperit pasiunea pentru arta actoriei, fiind din 2008 licențiată UNATC. Aylin s-a remarcat înca din studenție fiind considerată una dintre cele mai talentate reprezentante ale generației sale, cu nenumărate roluri în producții de teatru și film. Actoria a fost o alegere bunaă, susține tânăra artistă, însă niciodată nu a reușit să lase în urma prima sa pasiune: muzica. A început să cânte din nou, să experimenteze tot mai mult ajungând intr-un final la jazz – un stil redescoperit recent care se sincronizează perfect cu personalitatea sa. Aylin s-a alăturat unor trupe de jazz împreuna cu care a început sa concerteze în cluburi mici din România unde, spune artista, și-a câștigat experiența muzicală.

Aylin i-a întâlnit astfel pe unii dintre cei mai buni artiști de jazz ai noii generații din România, alături de care a format proiectul Aylin & The Lucky Charms. După o serie de concerte, artista a lansat albumul de debut, "Cloud", pentru care a colaborat cu diferiți producători și compozitori precum Elena Morosanu sau Moonlight Breakfast, albumul pop jazz devenind la scurt timp o mișcare nouă în industria muzicală de la noi dărâmând barierele între muzica mainstream și stilul underground. Aylin explorează elementele muzicii jazz, stil pe care îl îmbină cu influențe pop și retro într-o combinație autentică și extraordinară. Fiind de origine turcă, Aylin a decis să filmeze primul ei videoclip pentru piesa "Cloud" in satul bunicii sale, Baspinar, de lângă Marea Neagra unde artista și-a petrecut copilăria. După apariția albumului de debut, Aylin a lansat un nou single intitulat "10 feet tall". Piesa, puternic influențată de sound-ul pop, este compusă de artistul american Naz Tokio și se bucura de un videoclip inovativ prin stilul de filmare al secvențelor cadru.

Aylin & The Lucky Charms - "10 Feet Tall"

Organizat de Amphitrion, WonderDay este o premieră pentru România, o poveste, o experiență, un vis feeric transformat în realitatea unui eveniment construit pentru fiecare dintre noi. În cadrul WonderDay vor sosi artiști în premieră în România, producții artistice originale, toate acestea fiind plasate într-un spațiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiîntâlnite, instalații luminoase spectaculoase și elemente fantastice ce vor prinde viață timp de o zi. Publicul va avea ocazia să trăiască o experientă unică ce va cuprinde întregul domeniu, dar și pe fiecare spectator în parte, într-un tărâm fabulos, al poveștii și al magiei, într-un melanj al artelor frumoase și al aventurilor multisenzoriale.

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile la următoarele categorii de preț:

  • Regular: 139 lei in perioada 7 mai - 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie;
  • On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Asaf AvidanAylin CadirDelilahNoora NoorTape Five
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash lansează un nou album în 2014

La aproape 2 ani de la apariția pe piață a discului "Apocalyptic Love", Slash și trupa Myles Kennedy and the...

Închide