Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Coldplay, OneRepublic și Ed Sheeran, live la The Voice - VIDEO

Coldplay, OneRepublic și Ed Sheeran au ridicat sala în picioare în ultimul episod al sezonului 6 The Voice USA. Urmărește în articol înregistrările prestațiilor din timpul emisiunii.

Coldplay / Ed Sheeran / OneRepublic

Ultimul episod din sezonul 6 The Voice USA a fost unul emoționant și încărcat de prestații live de excepție. Înainte ca numele câștigătorului să fie anunțat, pe scenă au urcat 3 dintre cele mai sonore nume ale nișelor indie și alternative: Coldplay, OneRepublic și Ed Sheeran.

Coldplay a interpretat în cadrul show-ului noul single "A Sky Full of Stars". Piesa este cel de-al doilea extras de pe albumul "Ghost Stories", ce a debutat pe prima poziție în clasamentele iTunes din 72 de țări. "A Sky Full of Stars" este compusă de trupă și produsă de Avicii și Paul Epwort. Melodia a primit review-uri foarte bune, fiind considerată de editorii Stereogum "cea mai energică și clasică piesă Coldplay de pe noul album".

Coldplay: "A Sky Full of Stars" (The Voice)

Ed Sheeran a promovat la The Voice primul single extras de pe noul album "X", ce va fi lansat în iunie 2014. Piesa "Sing" este produsă de Pharrell Williams, unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală actuală.

"El (Pharrell) are un stil soul. M-am simțit puțin inconfortabil la început, pentru că el încerca să mă scoată din zona mea de confort. Aveam deja două piese foarte similare stilului meu, iar el îmi spunea: <<Nu are niciun rost să înregistrezi cu mine dacă nu vrei să vii puțin către partea mea>>. Eu aveam deja o idee foarte clară asupra a ceea ce voiam să fac și tocmai asta era problema. Deveneam predictibil." - Ed Sheeran despre colaborarea cu Pharrell.

Ed Sheeran: "Sing" (The Voice)

OneRepublic a interpretat live noul single "Love Runs Out". Conform solistului Ryan Tedder, piesa a fost compusă pentru albumul "Native", însă în cele din urmă nu a mai fost inclusă pe acest material pentru că nu avea refren. Formația a filmat la începtul lunii mai și un videoclip, ce va fi dezvăluit în curând. Regizorul clipului este Sophie Muller, ce a colaborat anterior cu artiști precum Sophie Ellis-Bextor, No Doubt, Sade, Shakira, Garbage, The Killers, Blur, Annie Lennox și Eurythmics.

OneRepublic: "Love Runs Out" (The Voice)

Citește mai multe despre ColdplayEd SheeranOneRepublic
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Jovi lansează ediția remasterizată a discului "New Jersey"

Pentru a marca aniversarea a 30 de ani de existență, formația Bon Jovi va lansa pe 1 iunie 2014 ediția...

Închide